dün aksam bilet fiyatlarını ögrendiğim andan itibaren kişisel olarak bütün banvit ürünlerini protesto etmeye karar verdim. umarım bunu kitlesel bi protestoya dönüştürebiliriz...
Kesinlikle doğru.Millet Galatasaray'a kazık atmaya düşünürken 2 kere düşünmeli.ultras341' Alıntı:dün aksam bilet fiyatlarını ögrendiğim andan itibaren kişisel olarak bütün banvit ürünlerini protesto etmeye karar verdim. umarım bunu kitlesel bi protestoya dönüştürebiliriz...
beyler herkez http://www.banvit.com dan şikayetler bölümünden meil atsın ben attım emin olun 10 meil alsınlar kararı akşama kadar değiştirirler sonuçta bunlar ticari kuruluşlar. para herşeyin üzerinde atın meil tepkinizi belirtin
gordon' Alıntı:Bu haltı başlatan biz değil miyiz? Neden ağlıyoruz ki? sen dün fenerli gelmesin diye 5 kat koyarsın yarın bi gün sen gelme diye 60 kat koyarlar. Etme bulma dünyası
gordon' Alıntı:Ultrasım..Okuldaşım anlatamadım galiba derdimi. Bekaret bir kere bozulduktan sonra bozanın kaç cm olduğu önemli değildir. Zihniyet önemli.Sen bilet fiyatlarına 4 kat koyarsan, adam gider 24 kat koyar. Temelde aynı şeydir. İtiraz etmeye hakkın olmaz.
p.s: Sen eleştirmedin demiyorum, lafım yöetime. Arif olan anlar ama yönetimin arif oldıuğunu hiç sanmıyorum.
Makaay' Alıntı:Değerler
.Dürüstlük
.Alçak gönüllülük ve sevgi
.Kendi ayakları üzerinde durabilmek
.Mükemmeli aramak
banvitin resmi sitesine göre değerleriymiş
s.... beyinsizler
Çok haklısınız bu sezon en fazla fark attığımız takım 69-60 Tekel'li geçmiştik inşallah bugün bu geleneği bozacağız ve ben buna gönülden inanıyorum... :atkiozzy' Alıntı:Söylenecek bişey yok. Çıkıp sahaya yenmek lazım.
Bizimkilere
"Bandırın bandırın bandırııın bu taraftar için bandırıııın" diyorum.
İşimizi itüye bırakmamak için 11 sayı fark atmamız gerekiyormuş yanılmıyorsam. Yensek bile büyük ihtimal işimiz itü'ye kalacak. Bu sezon 11 sayı fark attığımız maç hatırlamıyorum desem yeridir.