wotws
0
Arkadaşlar İsmet Badem'in yazısı üzerine bütçe konusunda bu sezon geçen sezona göre daha rahatlayacağımızı düşünüyorduk. Ama ben topluyorum çarpıyorum, bölüyorum o söylenen 8 milyon doların doğru olma olasılığını kabullenemiyorum bir türlü.
Şimdi kadromuzda yer alacak tahmini oyuncular şöyle;
Cüneyt (belki)
Murat
Tufan
Cemal
Erdem
Polat
Hüseyin
Öncelikle ilk altından kalkamadığım soru;
Bu adamların maliyeti ne kadardır? Düşünüyorum da 3 milyon falandır herhalde.
Peki geriye kalan para olan 5 milyon dolarla 4 yıldız oyuncu alamaz mıyız? İki genç istediğimiz görülürse bu 8 milyon dolar doğru mu? Tabi masraflar falan da vardır 1,5 milyon belki ama hadi kalsın 3,5 milyon. Kişi başı yaklaşık 900.000 dolar düşer böylelikle.
8 milyona inanıyor musunuz?
Bizim bütçemiz ne kadardır?
Yukarıdaki yerlilerin maliyeti ne kadardır?
Yol,otel vs. masraflarımız ne kadardır?
Mali konularda bizi bilgilendirecek olan var mı aranızda acaba?
Amacım tartışma çıkarmak değil. Herkes bir 8 milyondur süper adamlar geliyor diyip duruyor. Ben de düşünüyordum da herhalde bilmediğim şeyler var. Aydınlatırsanız basketbol takımımızın maliyetleri konusunda sevinirim.
Şimdi kadromuzda yer alacak tahmini oyuncular şöyle;
Cüneyt (belki)
Murat
Tufan
Cemal
Erdem
Polat
Hüseyin
Öncelikle ilk altından kalkamadığım soru;
Bu adamların maliyeti ne kadardır? Düşünüyorum da 3 milyon falandır herhalde.
Peki geriye kalan para olan 5 milyon dolarla 4 yıldız oyuncu alamaz mıyız? İki genç istediğimiz görülürse bu 8 milyon dolar doğru mu? Tabi masraflar falan da vardır 1,5 milyon belki ama hadi kalsın 3,5 milyon. Kişi başı yaklaşık 900.000 dolar düşer böylelikle.
8 milyona inanıyor musunuz?
Bizim bütçemiz ne kadardır?
Yukarıdaki yerlilerin maliyeti ne kadardır?
Yol,otel vs. masraflarımız ne kadardır?
Mali konularda bizi bilgilendirecek olan var mı aranızda acaba?
Amacım tartışma çıkarmak değil. Herkes bir 8 milyondur süper adamlar geliyor diyip duruyor. Ben de düşünüyordum da herhalde bilmediğim şeyler var. Aydınlatırsanız basketbol takımımızın maliyetleri konusunda sevinirim.