Marcão

Bak Marcao kardes, sakar sakir oldugundan eminim de, anlamadigim olay su; hadi penaltiyi yaptin sansa direkten dondu gol olmadi lakin pozisyonun devaminda benzer sekilde penalti verilse sasirmayacagiz ayni sekilde sakarlik yaptin. Ya bu nasil bir sakarlik cesidir anlamadim ki. Allah sizi inandirsin 40 yillik sakarim ben boyle sakar gormedim !
 
Marcao: "Uzun yıllar sonra Galatasaray ile ilgili anılarımı çocuklarıma ve torunlarıma anlatacağım. En çok da taraftardan bahsedeceğim."
 
Ulan oğlum zaten milletçe sabrımız taşmış son günlerde Türklük meselelerinden. Gelip bizim ülkede bizim evladımıza yumruklar atıyorsun. Zorla aranıyorsun. Bir müddet sokağa falan çıkayım deme, bu millet cidden harcar seni. Hele ki şöyle bir dönemde...
 
Daha önce hazırlık maçı esnasında genç takımdan bir oyuncuyu dövdü, Halil'e saldırdı gibisinden haberler olmuş ama çok üzerine gidilmemişti, pek inanan da olmamıştı. Ben de pek inanmamıştım açıkçası çünkü yaptığı penaltılar dışında kontrolsüz hareketine pek denk gelmemiştim. Bugün defanstan gelip Kerem'e saldırması çok çirkindi. Takımı ve maçı sabote etmesinin ötesinde gencecik çocuğu da demoralize etti. Bazen keşke başımızda Ünal Aysal olsaydı diyorum. Hani Adnan Polat bile yeterdi şunun hesabını kesmeye.
 
Valla ne diyeceğimi bilmiyorum. Böyle bir akıl tutulması olamaz. Sen takım arkadaşına maç içerisinde nasıl öyle tekme tokat dalabilirsin? İzlerken gözlerime inanamadım. O hareketten sonra maç hepimiz için bitti maalesef. En ağır ceza verilmeli. Kadro dışı bırakılsın. Ama tabi bir özür diler de sonra herşey eskisine dönerse de bilemem. Daha önce Melo, Riera olayında olduğu gibi. Ama sanmam çok ciddi bir travma yaşandı, kamuoyunun çok tepkisini çekti buradan dönüş çok kolay olmaz. Ama bu zamanda olması çok kötü oldu. Yerine oyuncu bulmak da zor. Ama kimsenin Galatasaray gibi bir kulüpte bu tarz bir davranışta bulunmaya hakkı yok. Gönderilir, yerine yenisi alınır gerekirse. En iyi teklife satılır.
 
Bu adam kendi takım arkadaşına saldıracak kadar psikopat biriyse bu durum hiç mi farkedilmedi ? Bu durum maç içinde oluyor idmanda değil ! Idmanda olsa atıştılar der geçersin.Ayıp ya.Karaktersiz herif.
 
Aynen idman başka maç başka. Zaten kötü durumdayız üstüne en fazla para edecek olan adam Marcao. Şimdi 5 bile vermezler bu aptal herife.
 
Fatih hocanın açıklamalarını dinledim. Ortam şu an çok elektrikli biraz durulmasını bekleyeceğiz, başkaları için değil Galatasarayın çıkarları doğrultusunda hareket edeceğiz dedi. Ne genç olanın hakkını yediririz, ne de daha yaşlı olanı öldürürüz dedi. Yani herhalde satış, kadro dışı gibi bir karar olmayabilir gibi anladım. Ama bilmiyorum ola da bilir. Yönetim ve Fatih hoca beraber karar verecekler. Riera ve Melo olayındaki gibi çözecekler. Kerem'e,Kamuoyuna ve Galatasaraylılara bir açıklama ve özür borçlu Marcao. Ondan sonra yapılacak olan yapılır. Kadro dışı mı, para cezası mı, satış mı? Bildiğim Fatih hoca Marcao'yu bu kadar kritik Avrupa maçları varken kadro dışı bırakmaz. Ama bu uzun vadede doğru karar mı göreceğiz. Tabi bu benim tahminim.
 
Şimdiden göndermek gibi şeyler hata olur. Zaten marcao ceza alacağı için en az 3 hafta sahada olmaz. o yüzden ortalık soğusun ve orta yol bulunsun. Disiplinsiz tavırları devam ederse sezon ortası yollanır.
 
Yanlış tercih olur. Marcao gidecekse yerine sol ayaklı birini bulmalıyız. Nelsson'u almışız sağ ayaklı. Alpaslan var. Gitmesi zor olan Luyindama var. Sağ ayaklı Kaan Ayhan gitmez oraya.


Nelson neredeyse yarı yarıya sol stoper oynamış kariyerinde. Ayrıca hem Gedson hem de yabancı sağ açığı ilk 11'de kullanabilmemiz için geri dörtlüden birisini yerli yapmalıyız.
 

Üst