Marina Maljković'e Sorular

1- Euroleague'de bu sezonki hedef ne?
2- Neden bu sene ABD'li oyuncu alınmadı da sürekli Avrupa pasaportu olan oyuncular tercih edildi?
3- Geçen sezon baskılı savunma, hızlı hücumlara dayalı bir oyun vardı. Bu sene oyun anlamında bir değişiklik olacak mı?
4- Geçen sezon yapılan Traore, Silva gibi transferlerden pişman mı?
5- Yvonne Anderson ile ilgili ne düşünüyor?
6- Sırp oyuncular ve Türk oyuncular arasındaki fark nedir?

Başarılar diler, teşekkür ederim.

Benim Marina Maljkovic'e sormak istediğim sorular sırasıyla şöyle:

1- Geçtiğimiz sezon başında transfer edilen Melisa Brcaninovic'den neden kısa sürede vazgeçildi? Bu konuyla ilgili bir açıklamada hatırlamıyorum, Melisa Brcaninovic Avrupa'nın en önemli potansiyellerinden biri olarak gösteriliyor.

2- İnci Güçlü A Takım kadrosunda düşünülmüyor mu? Eğer düşünülmüyorsa kiraya mı verilecek, yoksa gelişim takımımızda mı mücadele edecek?

3- Takımdaki genç oyuncularla ilgili düşünceleri nelerdir?

4- Sezona kıta dışı almadan başladık, en azından kıta dışı uzun almayı neden düşünmedik?

5- Takımda Guard rotasyonu kalabalık ama kendi şutunu yaratan, skorer özellikli tek kısa oyuncumuz Quigley, skorer bir kısa transferi düşünüyor muyuz? Moriah Jefferson'ın Ocak'ta takıma dönme durumu var mı? Moriah-Quigley ikilisinin harika bir ikili olacağı düşüncesindeyim.

6- İki kıta dışı hakkımızı kullanacak mıyız, yoksa kıta dışı olarak tek oyuncu mu alacağız ya da transfer olmayacak mı?

7- Benimde en çok eleştirdiğim iki transfer Chatilla Van Grinsven ve Merve Uygül, bu oyuncularla ilgili düşünceleri nelerdir?

8- Kendisi Sırbistan milli takımıyla büyük başarılar elde etti, takımın başına geçtikten sonra ben kendi adıma Sırbistan milli takımdan transfer yapacağımızı düşündüm, Ana Dabovic ve Jelena Milovanovic aklıma ilk gelen isimlerden, hocanın böyle bir düşüncesi oldu mu?

9- Bu sezonki hedeflerimiz nelerdir? Euroleague'de grubumuz hakında ne düşünüyor? Hedeflerimiz arasında Final four var mı?

10- Kulüp kariyerinde hedefleri nelerdir? Wnba'de çalışmak istiyor mu?

Son düzenleme:
-Kıta dışı haklarını sezon içinde kesin olarak kullanmayı düşünüyor mu.
-Moriah Jefferson tamemen vazgeçtik mi yoksa sezon içinde veya önümüzdeki sezon için devam etme şansımız var mı. (Menajerlik şirketinde halen oyuncumuz olarak görünüyor)

İkinci ligden gelen Merve Uygul nasıl bir Euroleague maçında ilk beşte başlıyor? Kendisinde gördüğü ve Galatasaray gibi büyük bir takımda oyanabilecek özellikleri nelerdir?