• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Marine Johannès

Takıma hiç katkısı olmayan ve bundan sonra da olamayacak boş bir transfer olduğunu bugün bir kez daha gördüm. Hemen her takımda oldukça iyi Amerikalı oyun kurucular varken bizdeki bu Avrupalı oyun kurucu sevdasını anlamak mümkün değil. Her sene biraz daha kötü bir Avrupalı getiriyoruz 1 numaraya, tanrı akıl fikir versin bu şubenin yöneticilerine...

Bugüne dek yumuşak oynayan ve isteksiz tavırlar sergileyen oyuncular görmüştüm ama bu arkadaş gibisini hiç görmedim. Daha önceki maçları izlemediğim için bilemiyorum ama sanki oyun karakteri buymuş gibi gözüktü bana.

hazır takım Fransa'dayken kalsın orada eksi katkı veriyor 0 bile değil.

İzlemek çok büyük keyif. İyi ki biizm takımda.

Muazzam ama istikrarsız oyuncu.

İstikrarsızlığı ayrı bir durum ama ben bu oyuncuyu çok soğuk ve donuk buluyorum henüz bir kere bile hırslı bir anına şahit olmadım. Herhalde karakteri böyle.

Fenere her attığı sayı olsun da isterse buz dağı olsun

İstikrarsızlığı ayrı bir durum ama ben bu oyuncuyu çok soğuk ve donuk buluyorum henüz bir kere bile hırslı bir anına şahit olmadım. Herhalde karakteri böyle.
Sinan, bey bizim takımda bazı yıldızlar beklenenimi veremedi, yoksa bizim beklentilerimizmi yüksek? kanaatim marinenin asla kötü oyuncu olmadığı. ve takımın başındaki sözde coachımızın takım üzerinde beklenen etkiyi yaratacak kapasitede olmamasının bu kızın performansında belirleyici bir unsur olmasıdır...

Son düzenleme:
Kendisine kötü oyuncu diyen basketboldan bihaberdir. Kimsenin tahmin edemeyeceği çok da uygun bir rakam oynamaktadır.

Saygılar.

Kendisine kötü oyuncu diyen basketboldan bihaberdir. Kimsenin tahmin edemeyeceği çok da uygun bir rakam oynamaktadır.

Saygılar.
Metin hocam,

Bu posttan anladığım kadarıyla siz basketbol uleması birisiniz. Ama ayrıca bişraz aykırı düşünen kimsenin fikrine saygı duymayan veya ne dediğini anlamak istemeyen bir forumdaşımsınız. Ben yine de tekrar anlatmaya çalışayım.

Birinci madde; burada kimse Marine'in kariyeriyle ilgili kötü bir şey söylemedi, ayrıca yine hiçkimse kendisine kötü oyuncu demedi.

İkinci madde; kariyeri ne olursa olsun (isterse geçmişte dünyanın en iyi oyuncusu olsun) Galatasaray takımına verdiği katkı ve ettiği hizmet üzerinden herkes herkesi eleştirme, beğenmeme hakkına sahiptir.

Üçüncü madde; Marine geldiğinden beri tabiri caizse bu takıma hiç katkı vermemiştir. 2 paralık zayıf birkaç takıma karşı yaptığı şovlar ve hiç beğenmediğim garip şut stiliyle attığı birkaç uzak üçlük beni ilgilendirmiyor ve tatmin etmiyor. Kendisine ihtiyacımız olan hiçbir önemli maçta katkısı olmadı, sahada ezildi, saçma sapan top kayıpları yaptı, komik durumlara düştü. Böylesine önemli bir oyuncudan elbette beklentilerin daha yüksek olması son derece doğaldır.

Dördüncü madde; yazılan eleştirilere bu yönden bakmak ve hemen saçma tepkiler vermemek gerekir. Burada son maçta attığı 22 sayıya bakarak takımın en iyisi olduğunu söyleyen arkadaşlar var. Madem siz basketbolu bu kadar iyi biliyorsunuz, ilk çeyrek sonunda ve 2. çeyrekte yaptığı komik hatalar ve top kayıplarına ne diyeceksiniz? Rakip maçı bıraktıktan sonra soktuğu birkaç üçlük sizi tatmin ediyor mu? İnsanları basketboldan anlamamakla itham edeceğinize biraz daha yazılanları anlamaya çalışsanız iyi olur diyorum.

Herhalde Marine'i eleştirenlerden biri olarak tüm arkadaşlar adına yazdığım bu mesajı anlayabilmişsinizdir.

Marine Johannes kalitesi tartışılmaz bir oyuncu olmakla beraber bizdeki performansı benim için hayal kırıklığıdır.

Metin hocam,

Bu posttan anladığım kadarıyla siz basketbol uleması birisiniz. Ama ayrıca bişraz aykırı düşünen kimsenin fikrine saygı duymayan veya ne dediğini anlamak istemeyen bir forumdaşımsınız. Ben yine de tekrar anlatmaya çalışayım.

Birinci madde; burada kimse Marine'in kariyeriyle ilgili kötü bir şey söylemedi, ayrıca yine hiçkimse kendisine kötü oyuncu demedi.

İkinci madde; kariyeri ne olursa olsun (isterse geçmişte dünyanın en iyi oyuncusu olsun) Galatasaray takımına verdiği katkı ve ettiği hizmet üzerinden herkes herkesi eleştirme, beğenmeme hakkına sahiptir.

Üçüncü madde; Marine geldiğinden beri tabiri caizse bu takıma hiç katkı vermemiştir. 2 paralık zayıf birkaç takıma karşı yaptığı şovlar ve hiç beğenmediğim garip şut stiliyle attığı birkaç uzak üçlük beni ilgilendirmiyor ve tatmin etmiyor. Kendisine ihtiyacımız olan hiçbir önemli maçta katkısı olmadı, sahada ezildi, saçma sapan top kayıpları yaptı, komik durumlara düştü. Böylesine önemli bir oyuncudan elbette beklentilerin daha yüksek olması son derece doğaldır.

Dördüncü madde; yazılan eleştirilere bu yönden bakmak ve hemen saçma tepkiler vermemek gerekir. Burada son maçta attığı 22 sayıya bakarak takımın en iyisi olduğunu söyleyen arkadaşlar var. Madem siz basketbolu bu kadar iyi biliyorsunuz, ilk çeyrek sonunda ve 2. çeyrekte yaptığı komik hatalar ve top kayıplarına ne diyeceksiniz? Rakip maçı bıraktıktan sonra soktuğu birkaç üçlük sizi tatmin ediyor mu? İnsanları basketboldan anlamamakla itham edeceğinize biraz daha yazılanları anlamaya çalışsanız iyi olur diyorum.

Herhalde Marine'i eleştirenlerden biri olarak tüm arkadaşlar adına yazdığım bu mesajı anlayabilmişsinizdir.
Yazdıklarınızı total olarak doğru bulmamakla beraber saydı duyuyorum.

Marina Johannes iyi ve düzenli bir takım için çok ciddi bir silahtır. Bir basketbolsever olarak da kendisine izlemekten oldukça keyif alıyorum. Ben her şeye sonuç odaklı bakmam, keyif almaya çalışırım.

Saygılar.

Geçen sene Cecila, bu yıl Marine. Hiç katkı vermedi, kontratlarından çıkılamadığı için de yeni oyuncu alınamadı. Koca takım sezonu oyuncu hamlesi yapmadan bitirdi. Eskiden bazı oyuncular konusunda itilafa düşerdik, artık aleni şeyler bile inkar edilmeye başlandı sebebini anlamadığım bir şekilde :)

Zaten oyuncu yok havuz çok dar, WNBA ücretleri çok arttırıyor, Araplar da lig kuracakmış. Böyle oyuncuları mumla arayacaksınız.

Takımın başında iyi bir coach olsa marineden iyi katkı alınır. Fırat okul gibi bir stajyerden gerek bire bir gerek takım olarak katkı alınması mümkün değildir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri