Bir pozisyonda basit top kaybı yaptı , ne yapıyor bu adam dedim. Sonra beni pişman etti , çok iyi idi bu gün , DeBost ve Akın ile birlikte. Sayı atmasına rağmen Kravishi beyenemedim gene.
Bu kadar basit.Bastırın parayı tutun takımda! Macera aramaya gerek yok.
Aynen öyle mesele şu kadara gitti bu kadara gitti meselesi değil. Mesele basketbolda da büyük takım refleksi gösterebilme ve büyük takım olabilme meselesi. Eurolig vizyonu yenilmez armada diyorsan önce bu reflekslere ve bu bütçelere sahip olacaksın. Eurolig takımlarına oyuncu göndermekle övüneceksek vizyonumuz buysa FB de eurolig takımı o açıdan bir sıkıntı yok ama benim vizyonum hiçbir zaman bu olmadı. Galatasaraya da bunu layık görmedim hiçbir zaman.Mesele kaç paraya gittiği değil. İsterse 1M ile sat fark etmez. Artık oyuncu pazarlama değil, oyuncu ekleme olmalı vizyonumuz, ki öyle de dendi. Oyun kurucu kıtlığı çekilen Avrupa basketbolunda, Bost-Melo gibi adını altın harflerle yazdıracak ikiliyi yakalamışken; oyuncu öğütme makinası olan loser Fener'e kaptırmayalım. Ha oyuncu kendi gitmek istiyorsa zincirle bağlayamazsın tabii. Biz daha sezona yeni yapılanmayla giriyoruz Bismillah, ertesi ay oyuncumuz mu gidecek takımdan; hem de en bel kemiği oyuncumuzdan.
Çok doğru tespit. Bakalım vizyon var mı yönetimde göreceğiz.Yeni yönetim ve NEF'in basketbola verdiği değeri gösterecek oyuncu. Ayrılmasına izin verilirse bir daha hiç hikaye anlatmasınlar.