Meltem Yıldızhan

Oyuna son 2 dakika kala oyuna girdi . Daha önce kendisini hic izlememiştim . Bir pozisyonda feyk atıp potaya yaptigi penetre basket faul ile sonuclanabilirdi.. Tek bir hareketle kumaşini belli etti..
99 dogumlu oldugunu düsünürsek cok büyük potansiyel ve gelecek vaad ediyor ..
Bugün Cansu'yu kazandik ... Meltem'de ufaktan süre alarak bu seviyelere alisacaktir
Bekliyoruz...
 
Ne yapıp edip mutlaka kazanmalıyız. Elimizde Meltem gibi bir maden var. Bu madeni en iyi işleyecek kişi de Ekrem Memnun'dur. İki taraf için de büyük şans..
 
Bana saçma gelen noktalar fark 20 30 lara çıktığında bile Ekrem Hoca hep maçın son 2 dakikasında alıyor Meltemi şahsen en azından bir 8 9 dakika oynasa bu maçlarda çok yetenekli çünkü.
 
İzlediğim bu kızmıydı bilmiyorum son 2-3 dakikaya yetişebildim, potaya güzel penetre eden, top kontrolü yüksek ve sağlam bitiren bir oyuncu vardı.
 
Gece gece esti.

Şu kızı seneye oynayabileceği bir takıma kiraya mı versek acaba? İstanbul takımı olursa daha iyi olur, hem okul hem aile düzeni değişmez. Taş gibi basketbolunu oynar, geliştirir. Daha 17 yaşında ama bir an önce büyük oyuncu olsun istiyorum. Altın var elimizde altın.
 
Küçük kızlarda MVP'liği aldığı sezon ve sonraki sezon yakından takipteydim, net belli ediyodu yaş grubunun en iyi oyuncusu olacağını ama dış şutlarını ve savunmasını baya geliştirmesi lazım pozisyonu itibariyle önemli bu özellikler. Çifte lisans ile 2.ligden bir takımda çok süre alacağı yerde oynamalı, bizim de maçlarımıza çıkabilir böylece.
 
Küçük takımın ikinci beşinin rol oyuncusuyken büyük gelişim kaydettiğini görmek sevindirse de son turnuva ve milli takım performansı beklentimin altında kaldı. Umarım zihnen toparlanır, gelişimini sürdürür.
 
'' Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın oyuncularından Meltem Yıldızhan, 08.09.2016 tarihinde Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki sabah antrenmanında sakatlandı.

Ön çapraz bağı kopan, iç yan bağları ve menisküsünde de yırtık meydana gelen oyuncumuz Meltem Yıldızhan, Yardımcı Doçent Doktorumuz Yener İnce gözetiminde, 09.09.2016 tarihinde sponsorumuz Medical Park Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçirdi.
Genç sporcumuza geçmiş olsun der, en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ederiz.''

Çok moral bozucu..
 
Cidden çok ama çok üzüldüm. Bu sene ciddi süreler alıp kendini daha fazla geliştirebilirdi. Meltem bana göre en potansiyelli genç oyuncumuzdu.
Geçmiş olsun ve umarım en kısa zamanda parkelere döner.
 

Üst