Meltem Yıldızhan

Bu sene zor döner gibi.Yazık çok yazık oldu.Kulübün üzerinde var bişeyler Koray,Kolbeinn,Micov,Meltem.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Gençlerimiz arasında en çok inandığım ve güvendiğim kişi Meltem Yıldızhan idi. Adını herkese öğretebileceği bir sezon öncesinde böyle zor bir sakatlık yaşaması büyük talihsizlik oldu. Umarım en iyi şekilde dönmeyi başarır. Branşın geleceği için çok önemli bir isim Meltem.
 
Çok üzgünüm, kelimelerle tarif edemeyecek kadar.

17 yaşındaki bir kızın çapraz bağları kopuyor ve menisküsünde de yırtık var. İnşallah onu ayakta tutabilecek, destek olacak insanlar vardır çevresinde. Böyle bir kızı, böyle bir potansiyeli Türk Kadın Basketbolunun kaybetmemesi gerekiyor.
 
Çok yazık olmuş. Bir züğürt tesellisi yaparsak kendimizi avutacağımız tek şey yaşının gençliği olur. Krstic örneğinde gördüğümüz gibi bu tip sakatlıkları 30 küsur yaşlarda geçirmektense bu yaşlarda atlatmak felaketin daha az kötüsü gibi görünüyor. İnşallah daha sağlıklı şekilde döner basketbola. Bilhassa Nevriye'nin emekliliğinden sonra Galatasaray'ın ve Türk basketbolunun böyle cevherlere ihtiyacı var.
 
Geçmiş olsun kendisine. Yaşının genç olması onun için bir avantaj, iyileşmesi hızlı olacaktır. İnşalah uzun yıllar Galatasaray formayı giyip çok başarılı olacak.
 
U18 istatistikleri:

10.6 Sayı - 7.1 Ribaund - 3.3 Asist

Mutlaka çok süre vermeliyiz bu sene.
 
Çapraz bağ kopması yine. Bundan sonra çok zor günler bekliyor kendisini. Ciddi anlamda gecesini gündüzüne katıp çalışmazsa zor.
 
Türkiye'nin son jenerasyondaki en yetenekli oyuncusuydu. 2 tane ağır sakatlık yaşadı, zaten ilk sakatlığını atlattıktan sonra kendini pek riske etmiyordu bundan sonra hiç etmez. Derrick Rose gibi, sakatlıkları yeteneklerine engel oldu.
 

Üst