Meltem Yıldızhan

Bir inat uğruna ikinci kere sakatlandı. Gelişim ligi şampiyonluğuna karşılık belki de kariyerini feda etti abilerimiz. Maçlara gidip geliyor ama tabi ne durumda olduğunu belki yakınları ya da içerden birileri bilebilir...

Bu Galatasaray niye böyle ya :(
 
Tam bir sene geçti üstünden ve hala ses yok. Yanlış bişeyler olduğunu düşünüyorum. Bilgisi olan var mı konu hakkında?
 
Kendisiyle sözleşme yenilemişiz. İki kere çok ağır sakatlık geçirdi. Altyapılarda canlı gözle izlediğim en yetenekli oyuncuydu. Nasıl dönecek büyük merak konusu. 3 yabancı uzunun yanındaki dördüncü oyuncu olarak kendisine güvenilecek. Umarız bu güvenin karşılığını verebilir.
 
İzmit Belediyespor maçında çok iyi oynadı. Altyapılardaki son dönemlerin en yetenekli oyuncusuydu bizim adımıza. O iki büyük sakatlık kendisinin gelişimine etki etmişti. Oynadıkça özgüveni geri geliyor. Böyle performansı artarak devam ederse gelecek adına önemli bir kazanım olacak.
 
Yeter artık vallahi yeter billahi yeter... 2-3 maç başını çıkarır çıkarmaz başına bir iş geliyor... Normalde moral verici olmamız lazım bu dönemde ama gerçekten ne çilesi varmış. Bu zamana kadar inat etti vazgeçmedi umarım bunu da kalıcı bir şey olmadan atlatır...
 
Bu kız da gerçekten çok talihsiz. Korkuyorum içimizde ukde kalan oyunculardan olacak. Umarım eskisinden daha güçlü dönebilir.
 
Beni en çok heyecanlandıran oyuncuların başında geliyor. Dikkatle takip ediyorum gelişimini. Sakatlıklar moralini bozmasın yeter.

Saygılar.
 
Üzülmemek elde değil. Tam form tutmuşken yine bir talihsiz. Allahtan dizleri değil. İyileşip ritim bulması biraz zaman alacak ama enseyi karartmaya da gerek yok diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.
 
Yabancı sınırının ekmeğini yiyen sporculardan sanırım. böyle kaymak gibi sınırlar varken neden kendini geliştirsin ki :D fenerde de olcay var, fenerbahçe gibi takımda ciddi süreler bulup kaptan olmuş.
 
O dakikalarda yayın gidip geldiği için kalite kötü.

Bu pozisyonda Meltem turnikeyi kaçırıyor,o esnada Stevens hücum ribaundu kovalarken kendisi dönüp hakeme bakıyor.Bu pozisyon net eksi yazar sana Meltem ! Mccowan canını dişine takarken biraz ciddiyet lütfen.

Meltems.png

Meltem.png
 

Üst