Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aramızda herhangi bir menejerlik oyunu oynayan var mı? ben football manager oynuyorum ve hatta şuan piyasadaki en iyi menejerlik oyunu olduğunu düşünüyorum... oyunu daha yeni aldım, deportivo oldum, inter toto'dan uefa ya çıktım ve ligde 2 maçta 4 puan topladım.. 2. maçım osasuna ileydi adamlar 9 kişi 2-2 berabere kaldım çok korkak oynadı benimkiler! şimdi uefa ilk turu metalurg donetsk ile karşılacağım hadi bakalım herkes her türlü menejerlik oyunu hakkındaki görüşleri ve başarıları yazabilir.. Eğer konu tutarsa, ki inşallah ama pek sanmıyorum, kırılan rekorları da yazabilirim...
Eğer "Massively Multiplayer" menejerlik oyunlarından bahsediyorsak basketbol için şu siteye bakabilirsiniz: http://www.charazay.com
"Single Player" oyunlardan bahsediyorsak SI Games'in oyunları (Championship Manager ve Football Manager) ömrümü tüketmiştir diyebilirim. Oynamaktan bıkmadığım gibi sohbetleri de sonsuza kadar uzayabilir.
FM 5 te Galatasaray oluyodum her seferinde , Baktım Yeniliyorum avrupada Editor'den galatasaray bütçesini artırdım HErkesi Aldım Takıma 3 Kere CL şampiyonu oldum :atki