Mens Sana Basket Siena

Roma'yı 93-88 yenerek geçen haftaki mağlubiyeti unutturduk. Bu maç da çok zorluydu aslında ama rakine geçit vermedik. Dış oyuncularımızın katkısıyla aldık maçı.
 
Euroleague başlığına gel Ferhat. Vaktimiz var orada konuşalım :)

Ama şimdi çıkıyorum sonra cevap yazarım :)
 
Geçtiğimiz günlerde Mirsad Türkcan Euroelague'de şampiyonluk hedefleyen bir takıma transfer olabileceğini belirtmişti. Kanımca şu an Mirsad gibi bir oyuncuya en fazla ihtiyaç duyan takımlardan biri Montepaschi Siena... Zira Siena'nın Euroelague şampiyonluğu için pota altında hâlâ bir parçası eksik. Şayet Siena, sezon sonunda Mirsad'ı alabilirse her iki tarafta bu transferden çok memnun olabilir.
 
Buraya yazdığım 1-2 mesaj uçmuş sanırım :)

Bu sene Siena geçen senelere göre daha az fiyakalı bir kadro ile mücadele edecek ama ben Pianigiani'nin yine iyi işler yapabileceğini düşünüyorum.

Kadroya baktığımızda McIntyre ve Sato gibi takımın en etkili silahlarının gitmesi ciddi güç kaybına neden oldu. McCalebb sanırım başarılı olacaktır ama kesinlikle McIntyre gibi olamayacaktır. Eze de çok yetenekli değildi belki ama takımın en kalın ismiydi artık o da yok, pota altımız her zamanki gibi zayıf kalacak. Yeni gelen isimlerden ise yuvaya dönüş yapan Kaukenas ve Hairston dikkat çekiyor.

Kadro bu sene şu şekilde;

Bo MaCalebb
Nikolas Ziziz
Pietro Aradori
Rimantas Kaukenas
Marco Carraretto
David Moss
Malik Hairston
Andrea Michelori
Shaun Stonerook
Ksistof Lavrinovic
Milovan Rakovic
Tomas Ress
 
Yazık oldu adamlar. Bir de alt lige düşecekler. Bir daha toparlamaları zor gibi görünüyor.

Özleyeceğiz sizi.
 
Maçı Milano'nun almasını istiyordum oyuncuların yüzündeki hırstan dolayı ama Tomas Res'in maç sonu üzgün yüzünü görünce ne yalan söyleyeyim ben de üzüldüm .

Arivederci Siena
 

Üst