Mersin maçının biletleri?

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Mersin maçının biletleri internetten 3'lü kombine olarak satılıyor.Maça tek bilet satılmıyor mu?Efes ve Ülker maçının biletlerini almamız şart mı yani?

Tek maçı seyredeceksem diğer 2 maçın parasını neden vereyim?Bugün antremana gidecek arkadaşlara ulaşırsanız bu konuyu Halil Hoca'ya veya yönetime iletseler.Gerçi bu konuda ben de 1-2 telefon görüşmesi yapacağım ama bakalım.

bence bılet dagıtılmamamalı mılletı alıstır ondan sora maca bılet veren ınsanlara ayıp oluyo bence yontemler bulunmalı bunlkarı ayrıntılı olarak daha sora yazacagım amam maclara bedawa bılet dagıtmak ta 1 cozum olmadıgı goruldu (20 kişiydik 21 değil!!!)

İyide salonda onun takibini nasıl yapacak adamlar, her mactan sonra salonu bosaltıp herkesi tek tek iceri mi aslınlar tekrar, ki mac aralarında buna yetecek kadar zaman da yok.. Her zaman böyledir bu, bileti alırsın ister 3 macı da izlersin ,ister bi macı izler cıkarsın ..

Bilet fiyatını 3 kat mı yapmışlar? Normalde tek bilet alırsın o gün salonda kaç maç varsa hepsini izlersin.Yani 3 maç var diye bilet fiyatı 3 kat olmaz. Baktım bilet fiyatı 8.5-11 milyon gözüküyor. Yani X3 yapmamışlar.(ben şimdiye kadar ayrı bilet satıldığını da görmedim herzaman böyledir)

C.tesi günkü tek maç FB-Beykoz biletleri de 8.5-11 milyon. Yani tek maç fiyatına 3 maç izleme şansınız var ve şikayet edilecek bir durum yok.

Basketbol türkiyede yani daha geride futbola oranla.Seyirci gelmiyo diyolar salonlar boş diyolar.Yani ortamı hazırlamassan uygun bişeyler yapmassan gelen olmaz tabi.Eğer salona gelen kişiden 3 maç izlicen şu parayı ver 1 parası verdin 1maç izlicen 2.maç defol salondan gibi uygulamalar ne bilim hoş olmuyo.Sanki salonlar full oluyoda böyle şeyler yapılıyomuş gibi.Yani basketbol maçlarında en azından ilgi çok çok daha artana kadar parayı veren düdüğü çalmasın salonlarda.Yani bedavada girilsin demiyorumda en azından öyle hesaplar yapılmasın işte ne bilim :)

abi biz ahmet comertte fiyat nekedardır die konusurken bile 8-10 milyon olarak tahmin etmistik simdi ne oldu bole tepki konuldu fiyat yine aynı bizim bekledigimiz gibi ve daha fazla mac izleme imkanımız var tabi isterseniz???gerci ben izlemicem ama :ehue

Bu olay geçen sene de böleydi yine böle yqapmışlar basketbol seyircisi için bi avantaj 8.5 milona 3 maç daha ne. Neden bi tepki koyuldu annamaıdm.

saçmalık kendi takımının parasını verip izlersin yoksa maçtan gelen hasılatta 2 ye bölünür

Arkadaşlar yukarda da belirtilmiş 1 maç (bakınız fb maçı) 3 maçı izliyeceksiniz !
Ha taam benim param yok 8 10 kagata maca veremem diyende vrs gelsin onlarada kapıda yardımcı olunacaktır
1 de ne biliyim bilet numaralarına göre 1 çekiliş yapılıp hediye olarak her maç forma verilse (tabi bunun için sadece GS maçlarının oynandığı 1 maç programı lazım ) Yada öğrenciye belli 1 oranda işndirimli bilet satılsa...

abi biletler pahalı haftalığıda buraya verirsek ama yaaa

bilet fiyatları çok uygun da benim derdim pazar günü o salona diyelim 5000 kişi geldi bunların nerden baksan %80 i bizden olacak.ama bilet hasılatı 3 e bölünecek.ben bunu kabullenemiyorum.ben gidicem cimbom için biletimi alıcam ve bu paranın sadece kendi takımıma kalmasını istiyorum.düzenli bi tribün geliri yaratmalıyız.her hafta ortalama 3000 kişiye oynayabilsek 10-15 milyondan önemli bir gelir kalemi olabilir.

BU ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU.BUNUN ÜZERİNE EĞİLİNMELİ.BU FORUMDA HALİL HOCAYA KÜFRETMEK VE GELEN YABANCI OYUNCULARLA DALGA GEÇMEK HARİCİ ŞUBEYE DESTEK SAĞLIYACAK FİKİR ALIŞVERİŞİ YARATACAK KONULARIN ÇOĞALMASI LAZIM.KULÜBE YA DA ŞUBEYE YAKIN ARKADAŞLAR VARSA BU TRİBÜN GELİRİ KONUSUNU KONUŞUP Bİ ÇÖZÜME ULAŞTIRMA ÇABASI İÇİNE SOKMALILAR.

ABDİ İPEKCİDE BİLET SORUN OLMUYOR!!! bunun için kimse gelmemezlik yapmasın...BEYLER LÜTFEN GELMEYE ÇALIŞIN...

ABDİ İPEKCİYE GELMEYEN FENERLİ OLSUN

:atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki