Mert Uyguçtan Nameler...

Galatasaray Cafe Crown?un menajeri Uyguç yeni sezon öncesinde rakiplerini değerlendi.

Bu sezon çok iyi bir kadro kurduklarını dile getiren Mert Uyguç hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.



Galatasaray TV'ye konuşan Uyguç, ?Yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Fenerbahçe Ülker Solomon gibi takımın en önemli silahını kaybetti. Solomon Fenerbahçe Ülker?in en önemli gücüydü. Kinsey de NBA?a geri döndü. Bu Fenerbahçe?yi etkileyecektir. Türk Telekom da çok iyi bir kadro kurdu. Zaten her zaman çok tehlikeliler. Beşiktaş Cola Turka ise biraz daha pota dışında olacak gibi gözüküyor ?? dedi.
 
Bunlara gerek yok...Resmi ağızlardan rakipler hakkında övücü veya küçük düşürücü açıklama yapılmasına karşıyım...
 
Başlığı okudugumda acaba ne saçmalamış diye düşündüm çünkü öyle bir başlık atılmış.Sonra söylediklerini okuyunca gayet normal bir açıklama oldugunu gördüm.

fener ve beşiktaş bize rakip olamaz özellikle solomon gittikten sonra fenerin rakip olacagını söylemek iyimserliktende öte bir durum.
Efesin kadrosu bizden daha iyi,telekom ilede kafa kafaya mücadele ederiz.
Durum bundan ibaret ama + seyirci avantajımızı kattıgımızda efesi geçebiliriz.
 
Gayet Normal açıklamalar yapmış.Rakiplerini değerlendirmiş.Basketbol şubemizde sorumlu olan herkes eleştiriliyor.Her Röportaj,Her konuşma..

Ben olsam Sezon Sonunda Şampiyonluk Kupası Kaldırılırken kıskananlar çatlasın'ı salonda son ses duymak isterim.İçimizde ve dışımızda olan kıskananlar çatlasın.Bu takımın antrenörüde çok iyidir vede işini iyi yapmaktadır.Yöneticiside elinden geleni yapmaktadır.Bu güzel tabloyu kıskanan kim varsa Çat Çat Çatlasın ...

Galatasaray Basketbol Takımı Şampiyonluğa Çok Yakın ve Yıllar Sonra Erkek Basketbol Takımımız Ligde Şampiyon Olacaktır.. Murat Özyer ile,İnanan taraftarıyla,Oyuncularıyla,Ahmed Dedehayır'ıyla bu takım başarılı olacaktır.
 
valla klasik bi laf ama inanmak başaarmanın yarısı belliki teknik kadro inanıyo şampiyonluğa beni taraftar olarak mutlu ediyo böyle şeyler sonu hüsran olmasında diyeceğim ama kadro iyi allahın izniyle öyle hüsran falan olmaz
 
Evren YILMAZ' Alıntı:
Başlığı okudugumda acaba ne saçmalamış diye düşündüm çünkü öyle bir başlık atılmış.Sonra söylediklerini okuyunca gayet normal bir açıklama oldugunu gördüm.
...
"Nameler"i görünce ben de, "Acaba?" diye düşündüm; ama gayet normal bir değerlendirme olmuş.

Son iki transferden sonra, şampiyonlukta bayağı bir iddialı olduğumuzu düşünüyorum.
 
bu konuşmayı gs tv de izledim mert uyguç yukarda yazılanların dışında
bu kadronun hakkının abartısız final olduğunu söylüyor.bu kadronun finalin dışında bir seçeneğinin olmadığını final dışında hiç bir şeyin kabul edilemeyeceğini ve şampiyon olmak istediğimizi söyledi
ilk 4 için bir sıralama yapacak olursak
1.biz
2.efes
3.tt
4.f.ülker
olur dedi
 
Bende son yaptıkları transfere rağmen FBÜlker yine de güç kaybetti. Yine de oldukça geniş ve kaliteli kadroları var.
 

Üst