Metin Oktay Spor Salonu

Büyük uğraşlarla klübümüzün bünyesine kazandırılan salonda hiç bir faliyet yok.Hiç bir yatırımda yapılmadı.Beşiktaşın Akatlar Spor Salonunu faliyete geçirmesinden sonra Galatasarayımızında bu salonu faliyete geçirmesi bekleniyor.Ama salon maçlar için yeterli kapasitede değil.Lig maçlarının oynanması için minimum 2500 kişi kapsitesi olması gerek.Ama Metin Oktay Spor Salonu 1500 kişilik.

Salonun kapasitesi nasıl arttırılabilir?
Salonun içten görünüşüyle ilgili tek görüntü bulabildim.

03.jpg

Salon pek umut vermiyor.Yapılışı da tam bir facia.Boş olan 3 tarafa tribün yapılması olanaksız gibi.Ayrıca salon elverişli olsa da bu yönetim varken salonun geliştirilmesi imkansız.

Metin Oktay Spor Salonu maç yapılması için dizayn edilmiş ya da Basketbol Şubesi'ne verilmiş değil.Sadece tüm basketbol altyapısı ve A Takım çalışmalarını burda yapsın diye hizmetlerine sunuldu.

Bu haliyle burada mac oynanamaz.Salonu gelistirmek icinde harcama yapamayacagımıza göre burayı unutalım bence. Ahmet Cömerte dönersek daha iyi olur.

Ya genişletsen neolur görmüyonuzmu olsa olsa bjknin eski salonu gibi olur salona sadece girer we çıkarsınız yani büfe ydi wc di unutun anlayan anlar artı artık rica ediyorum kimse yönetim demesin GS yönetiminin basketbolu konuşması bile yasak çünkü !!!