Michy Batshuayi

Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek buna ek olarak olup her bir futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir
 
Oldukça atletik, güçlü ve bitirişi fena olmayan bir forvet aldık. Bonservis vermeden almak da cabası oldu. Net seviye atladık o bölgede. Transferin açıklanma videosu ve saati de güzel olmuş.
Yedek olacağını pek zannetmiyorum. Yedek profilde bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum.
Hadi hayırlı olsun. Umarım beklenen katkıyı verir. Ben inanıyorum.
 
Ligin en iyi forveti bizdeydi.Ligin en iyi ikinci forveti de artik bizde.

Batshuayi herseyden once bizim takimin eksigi olan atletizm ve dinamizm acigini kapatacak,ceza sahasinda etkili,iyi bir gezgin forvet.Yani Icardi’nin yaninda rahatlikla oynayabilir.Bunun yaninda da Okan Buruk’un onde pres oyununa ligdeki en uygun forvet profili olabilir.Benzer bir oyun tarzi benimseyen Jorge Jesus’un da en cok istedigi forvet Batshuayi’ydi ve kendisini aldirmisti zaten.

Hem hareketli tarzda oynayip hem de aldigi dakikaya gore gol sayisi bu kadar yuksek bir forveti birakin bonservissiz sekilde bulmayi bonservisiyle bile bulmamiz zordu.Ama hemen karsi yakadaki rakipten kendisini free olarak dusurmemiz inanilmaz iyi.

Hayirli olsun takimimiza.Ben kendisinden cok sey bekliyorum.Insallah bu sezon hem Avrupa’da hem de 5. yildiz yolculugumuzda bize cok katki verir.
 
Bu sezon 10 numara fırsat yransferi olmazsa Mertens'i dinlendirme adına ligde bol bol 4-4-2 izleriz. Batshuayi ön alan presinde Mertens'i (zeka kısmı hariç) aratmaz + ceza sahası içindeki varlığı İcardi'yi rahatlatır.
 

Üst