Michy Batshuayi

Uzun zamandır izlediğim en kendi takımını sabote edici santrfor performansı bugünkü Malmö maçında Batshuayi'nin oyunuydu herhalde. Kendisi hakkındaki görüşlerimi daha önce yazmıştım. Son 15-20 dakikada oyuna girdiğinde yine bir şeyler yapabilecek bir oyuncu ama değer mi? Önünde sağlıklı bir Osimhen-Icardi ikilisi varsa ve kulüp de senelik 4 milyonu o kadarı için gözden çıkarabiliyorsa mantıklı. Değilse de değil.

Fenerbahçe'de bu arkadaş böyle miydi ? Neden , nasıl bu hale geldi ? Fiziğiyle rakip savunmaları yıpratan, güçlü bir oyuncuyken ne oldu da futboldan istifa edip at çöpe gitsin oldu ?

Bu arkadaşın vücut dili, boşvermişliği, yeteneksizliğini geçtim; adamın duruşu penaltı için bile ışık vermiyor, eğreti duruyor. Ne yapıcaz, ne edicez bu arkadaşla bilmiyorum.

Takım oyununa katkısı sıfır. Doğru düzgün pas bile atamıyor. Gol atmadığı zaman hiç çekilir gibi değil.
Sonradan, oyuna girdiği bazı maçlarda gol buldu. ama ,bazı maçlarda öyle hatalar yapıyor, öyle umursamaz davranıyor ki ,hayret ediyor insan .Tottenham ,maçının sonlarında oyuna girdiği anlarda yaptığı hatalara Okan hoca bile tepki verdi.fenerde, yıpratıcı savunmayı zora hata yapmaya zorlayan michy ,şu an eski görüntüsünden uzak .