Mike Wilkinson Faydalı Olur mu?

Mike Wilkinson faydalı olurmu???


  • Kullanılan toplam oy
    39
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Mike Wilkinson faydalı olurmu???

mike wilkinson iyi bir oyuncudur yeteneklidir şutördür pas özelliği vardır ama kesinlikle ihtiyacımız olan oyuncu değildir.Rancik tarzı bir oyuncudur.Bize tam anlamıyla 5 numara lazım şu an kadroda sadece cemal ve eren tam manasıyla 5 numara pota altımız şu an fazlasıyla yumuşak.
Esteban batista sıradan bir ispanyol takımıyla anlaştı bizim için çok iyi bir transfer olurdu.Benim beğendiğim 5 numaralardan curtis bourchardt Asvelle anlaştı.Kaspars Kambala benim çok beğendiğim bir oyuncudur şu aralar piyasası da oldukça düşmüştü o da bir takımla anlaştı sanırım.
 
Re: Mike Wilkinson faydalı olurmu???

Boyu 2.10 civarı olmasa bile nispeten kalın ve post oyunu olan bir uzun alsak daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Bu arada Wilkinson'un Triumph'a transferi konusunda bilgisi olan var mı ? Daha önce de yazdığım gibi birkaç hafta önce bu yönde haberler vardı haberlerin dili de kesin gibi idi .

Eurobasket'de Triumph'un kadrosunda gözükuyor. Forum sitelerinde de Triumph'un yeni sezon kadrosunda gösteren Rus kullanıcılar olmuş.

Ekleme:Bağlı bulunduğu menejerlik şirketinin sitesinde de bu oyuncunun Triumph ile anlaştığı yönünde bir haber var

http://www.interperformances.com/basket ... php?id=324

Öte yandan oyuncunun profiline bakıldığında serbest oyuncu olarak gözüküyor.

http://www.interperformances.com/basket ... php?id=248
 
Re: Mike Wilkinson faydalı olurmu???

hüseyin gibi tecrübeli bi pivotu ver sonrada 2.04 boyunda bi oyuncu düşün yerine ya bu takımın başındakiler forumdakiler kadar tahlil etmiyolarmı bu takımı anlamış değilim wilkinson iyidir kötüdür tartışmıyorum ama mantık dışı işler yapılıyo şubemizde malesef.ermal kurtoğlu düşünülemezmi pota altına düşünceleriniz nelerdir merak ediyorum arkadaşlar.
 
Re: Mike Wilkinson faydalı olurmu???

Sanırım herkes aynı görüşte,bize 2.10 luk bir adam lazım diye arkadaşlar boyu uzun olması önemli değil önemli size'lı olması bakın kambala'ya 2.06 boya sahipti ama pota altında kaya gibiydi.

Mesala geçmiş yıllarda banvitte cameron vardı 2.00 boya sahipti ama adama çarpan dağılıyordu.

Bu şartlar altında bize size lı bir uzun lazım arkaya dayandımı sürükleyecek veya rakibi kendisine çarpınca dağılacak bir adam.

Boy o kadar önemli değil,yeterki sağlam bir adam olsun bize 2.06 lık biride yeter.
 
Re: Mike Wilkinson faydalı olurmu???

burada mike ı tartısmaktan ziyade tartısılması gereken gs ın ihtiyacı
gecen haftalarda cok onemlı 2-3 oyuncuyla görüştüklerini açıkladı koc cok onemli dedikleri oyuncular arasında mike varsa çok iyi oyunculara hakaret edılıyo mike vasat bır oyucudur. gs a katkı verır ama sınırlı bır katkı olur eğer buyuk dusunuyosanız ki transferlere (jasaitis hariç) baktığımızda hep sınırlı oyuncular tercıh edılıyo korkum bu sınırlı oyuncular davm edıleceğinden.
he bütçe de sınırlı olabılır o zaman taraftarı beklentiye sokmayın cok ıyı oyuncularla ılgılenıyoz dıye.
açıkçası bu teknik yönetim ve kadro ile hiç bu kadar umutsuz değildim yazık olan jasaitisin harcanması.
basarı ıstenıyosa cemal le değilde huseyın besokla yerlılerın kalıtesı kesınlıkle ve kesınlıkle ust sevıyede olması gerekır.
ama bunuda yapamadığımız görüyorum.
rancık cemal polat (mike ?) ile orta sıralara oynarız acı ama gercek
yazık
 
Re: Mike Wilkinson faydalı olurmu???

Mithat Duran' Alıntı:
Sanırım herkes aynı görüşte,bize 2.10 luk bir adam lazım diye arkadaşlar boyu uzun olması önemli değil önemli size'lı olması bakın kambala'ya 2.06 boya sahipti ama pota altında kaya gibiydi.

yazdıklarınıza katılıyorum ama örneğinize katılmıyorum. kambala heybet olarak kaya gibi olsa da savunma olarak kum gibiydi. Savunamda neredeyse hiç yoktu. maalesef hem hücumda üretken hem de savunmada sertlik sağlayacak uzun oyuncuları bizim bütçemizle almamız pek mümkün değil.
 
Re: Mike Wilkinson faydalı olurmu???

Ahmet Arif' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":1opztuzb]Sanırım herkes aynı görüşte,bize 2.10 luk bir adam lazım diye arkadaşlar boyu uzun olması önemli değil önemli size'lı olması bakın kambala'ya 2.06 boya sahipti ama pota altında kaya gibiydi.

yazdıklarınıza katılıyorum ama örneğinize katılmıyorum. kambala heybet olarak kaya gibi olsa da savunma olarak kum gibiydi. Savunamda neredeyse hiç yoktu. maalesef hem hücumda üretken hem de savunmada sertlik sağlayacak uzun oyuncuları bizim bütçemizle almamız pek mümkün değil.[/quote:1opztuzb]


Sevgili Ahmet arkadaşım,Kambala ilk efese geldiği dönemde,savunmada çok sert bir oyuncu idi.Euroligde bir barca maçını bilirim pota altında kim onla eşleşitiyse oyunu bitiremedi hatta 2.16 lık fucka isyan etti için iki teknik faul aldı.


Ama son fenerdeki performansı sizi haklı çıkarabilir buna itiraz edemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst