Yazık ki iki hafta sakat, nasıl bir iş anlayamıyorum ya..
Bu arada Şamil Abi gol kralı Bobo sanırım, beş golle...
Bu arada Şamil Abi gol kralı Bobo sanırım, beş golle...
Sühan Cem' Alıntı:Hayır Baros'un sakatlığı ciddi değil ama Karabük maçında oynamayacak. Çünkü o deplasmana otobüsle gideceğiz. Otobüste bacaklar sabit duruyor saatlerce, bu da bacak kaslarına yük bindirir. Baros gibi bir sakatlığınız varsa bu durum sakatlığı tetikler. Oynamaması daha iyi. Milli maç arasında da iyicene düzelir
Sakatlık problemi yüzünden mi acaba?Enes Kömürcü' Alıntı:Baros Çek Cumhuriyeti'nin aday kadrosunda yok.
Sakatlık problemi yüzünden mi acaba?[/quote:2cqu9bht]Semih Çiğdem' Alıntı:[quote="Enes Kömürcü":2cqu9bht]Baros Çek Cumhuriyeti'nin aday kadrosunda yok.
Selim Aktepe' Alıntı:[quote="Sühan Cem":2sek7j4v]Hayır Baros'un sakatlığı ciddi değil ama Karabük maçında oynamayacak. Çünkü o deplasmana otobüsle gideceğiz. Otobüste bacaklar sabit duruyor saatlerce, bu da bacak kaslarına yük bindirir. Baros gibi bir sakatlığınız varsa bu durum sakatlığı tetikler. Oynamaması daha iyi. Milli maç arasında da iyicene düzelir
Baros'un Prag resti!Galatasaray'ın forveti Milan Baros'un, milli takım yetkililerini arayarak "Tedavimi İstanbul'da sürdüreceğim. Kontrol için bile gelmek istemiyorum" dedi.
Sabah Sakatlıkları bulunan oyuncuların milli takımlara davet edilmeleri hakkında yoğun polemiklerin yaşandığı bugünlerde Galatasaray'ın forveti Milan Baros'un, milli takım yetkililerini arayarak "Tedavimi İstanbul'da sürdüreceğim. Kontrol için bile gelmek istemiyorum" dediği ortaya çıktı.
İstanbul BŞB karşılaşmasında sakatlanan Milan Baros, Galatasaray'dan aldığı raporu, Çek Milli Takımı teknik direktörü Michal Bilek'e gönderdi ve "Tedavimi Galatasaray'ın doktorları yapacak" dedi ve tedavi için Prag'a gitmedi.
Doğan Sağlam' Alıntı:Baros'un Prag resti!Galatasaray'ın forveti Milan Baros'un, milli takım yetkililerini arayarak "Tedavimi İstanbul'da sürdüreceğim. Kontrol için bile gelmek istemiyorum" dedi.
Sabah Sakatlıkları bulunan oyuncuların milli takımlara davet edilmeleri hakkında yoğun polemiklerin yaşandığı bugünlerde Galatasaray'ın forveti Milan Baros'un, milli takım yetkililerini arayarak "Tedavimi İstanbul'da sürdüreceğim. Kontrol için bile gelmek istemiyorum" dediği ortaya çıktı.
İstanbul BŞB karşılaşmasında sakatlanan Milan Baros, Galatasaray'dan aldığı raporu, Çek Milli Takımı teknik direktörü Michal Bilek'e gönderdi ve "Tedavimi Galatasaray'ın doktorları yapacak" dedi ve tedavi için Prag'a gitmedi.
Yorum yapmıyorum ama bazılarına örnek olmayacağınıda biliyorum ne yazık ki.
Sühan Cem' Alıntı:Doğan anlıorum demek istediğini haksız da sayılmazsın. Ama Çeklerle bizim prosedür aynı değil. Milli takıma çağırıldınmı gitmek zorundasın. Bizde böyle bir rest çekmeye hakkın yok.