Şu anki yönetim ile kavgalı. Gelmesi zor.Cok takip ettigim bir brans degil.Sadece bazi onemli maclari izliyorum.Ama cok takip etmeyen benim bile gordugum birsey var.Ekrem Memnun gelmeden bu takimdan birsey olmaz.
İyi olmuş.
2 sene önce Eurocup'ı Efe Güven yönetiminde kaybettiğimiz çabuk unutulmuş. Herkes tutturmuş bir Efe Güven Ekrem Memnun. Başka hoca mı kalmadı?
Alper kadar kötü değil. Onun kurduğu enkaza geldiği için ondan daha kötü diyemem. Bunu diyebilmek için kendi kurduğu kadroda görmek gerekir.Hayatımda gördüğüm en kötü coach.
Abi şuan kadromuz bence gayet iyi ama adam geldiğinden beri savunma namına hiçbir şey yaptırmadı sürekli alkış alkış geldiği ilk maçlarda biraz molalarda tepki gösteriyodu ancak son maçlarda bu da hiç yoktu yolların ayrılması en mantıklısıydı.Alper kadar kötü değil. Onun kurduğu enkaza geldiği için ondan daha kötü diyemem. Bunu diyebilmek için kendi kurduğu kadroda görmek gerekir.
Mitrovic kötü dediler, Sekizkök geldi şimdi ona da istifa diyor herkes. Mitrovic bana göre Sekizkök'den çok daha iyi ve kariyerli bir hoca ama durumun özeti budur.
Oyun kurucu ve pivot olmayan kadro kurmuş. Bria ile McCowan ile biraz eli yüzü düzgün kadroya benzedik. Alper benim için bugüne kadar kadın takımına gelen açık ara en kötü koçtur ve hala onun saçmalıklarının cezasını çekiyoruz.Abi şuan kadromuz bence gayet iyi ama adam geldiğinden beri savunma namına hiçbir şey yaptırmadı sürekli alkış alkış geldiği ilk maçlarda biraz molalarda tepki gösteriyodu ancak son maçlarda bu da hiç yoktu yolların ayrılması en mantıklısıydı.
Buun kavgası kırgınlığı olmaz. Söz konusu Galatasaray. İki taraf da alttan almalı.Şu anki yönetim ile kavgalı. Gelmesi zor.
Doğru hoca kim?Basketbol branşında özellikle hocadan yana yüzümüz gülmedi.Kadın basketbolunda hala iyi sayılabilecek bir kadro varken doğru hocaya gidilip Eurocup alınabilme ihtimali vardı şimdi çok zor.
En azından Bjk tarafından iki maçta da tokatlanmayacak bir hoca ne bileyim kadın basketbol takımımızın şaşalı günlerini düşündükçe içinde bulunduğumuz durumu kabul edemiyorum hep zirve için mücadele edelim istiyorum bunu hangi hoca yapacaksa başımın üstünde yeri var.Doğru hoca kim?