Milwakuee Bucks

Başlığı yok galiba aradımda bulamadım.. Ersan ile bu başlıkta canlansın :)

6 Andrew Bogut
9 Primoz Brezec
40 Jon Brockman
10 Carlos Delfino
55 Keyon Dooling
17 Chris Douglas-Roberts
23 Tiny Gallon
0 Drew Gooden
11 Darington Hobson
7 Ersan Ilyasova
3 Brandon Jennings
5 Corey Maggette
12 Luc Mbah a Moute
22 Michael Redd
15 John Salmons
8 Larry Sanders
24 Jerry Stackhouse


Kötü kadro değil aslında :)
 
Re: Milwakuee Bucks

M.Redd yılda 18 milyon usd alıyor ve bu sene sözleşmesinin son senesi.. Ya çok üstün bir performans gösterecek, sakatlıkları öncesi haline dönüp sözleşmeyi kapacak ya da takas sezonu açılır açılmaz paketlenecek.. Redd'in şu haliyle o sözleşmesinin yarısını bile alması imkansız..

Bucks'ın elinde Bogut, Salmons, Magette ve Gooden'ın uzun / pahalı kontratları var.. Büyük ihtimalle Redd ilde devam etmek istemeyecekler.. Ersan'ın sözleşme zamanı yaklaşıyor, Delfino da var ama en önemlisi kuşkusuz Brandon Jennings.. Bu çocukla masaya oturma zamanı geldiğinde Bucks'ın verecek parasının bol olması gerekecek.. Zaten 4 tane kapı gibi kontrat var elinde.. Ersan ve Delfino'dan vazgeçseler bile Jennings'i kaptırmamak için Redd ile sözleşme yapmayacaklarını sanıyorum.
 
Re: Milwakuee Bucks

Gooden'a verdikleri kontratı biri bana açıklayabilir mi ? Bu kadar afedersiniz aptallık dünya tarihinde var mı ? O beğenmediğimiz Dalembert bile 2 mücadele ederdi kol kontratıyla. Gooden sahaya çıkarsa öp başına koy
 
Re: Milwakuee Bucks

Redd yerine iyi bir skorer bulurlarsa, bir de sakatlıklardan kurtulurlarsa NBA'in kalifiye takımlarından biri olurlar.

Jennings-Delfino-Salmons-Mbah a Moute-CDR-Ersan-Bogut gayet iyi bir kadro ama bir lidere ihtiyaçları var kesinlikle.
 
Buraya yazmasak ayıp olur herhalde ersan nba de en iyi maçının oynadı 36.16 dakikada 23/11 saha içi isabetiyle 29 sayı 25 ribaunut gibi bir performans göstermis helal olsun ersan umarım devamı gelir .
 
Sene sonunda arkasına bakmadan kaçması lazım. Gerçi hafiften bir kafa çevirip baksın arkaya yine de. Brandon Jennings'de peşinden geliyorsa yolunu değiştirsin hemen.
 
Tipik sene sonu kontratı biten oyuncu performansları. Michael Olowakandi bile Clippers'ta senelerce yatıp kontrat sezonunda iyi oynamıştı.
 
sanmıyorum,zaten avrupa'da kalmak istiyordu ayrıca takımın 2 uzunu sakat ve iyi süreler alıyor,ayrıca kötü oynasa da kenara gelme kaygısı yok..29 sayı normal de 25 ribaund anormal gerçeken ama hep üst üste tipler yaptığı için bu anormal rakam çıktı..ve hakkını da yemeyelim,sadece bu maçta değil son maçlarda da çok istikrarlı oynuyor
 
an itibariyle bucks playoff yapmak için önemli bir adım attı...monta ellis,ekpe udoh,kwame brown bucks'ta...bogut,stephen jackson golden state yolcusu...

mota ellis ile jennings-monta-delfino-ersan-gooden ilk 5i hiç fena durmuyor...delfino 2 numarada verimli degildi 3 numarada çok daha verimli oynuyor...

Livingston,mbah a moute,ekpe udoh benchten gelip savunma direncini artırabilirler,mike dunleavy ise yine 6. adam rolünde skor atmaya devam eder...
 
Nba 2018-2019 normal sezonunu lider olarak kapatmayı garantilediler. En son 2013'de doğu takımı olarak Miami bunu yapmış ve şampiyon olmuştu. Ersan da bir şampiyonluk görebilir mi?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Giannis'in kardeşi Thanasis Antetokounmpo, resmi olarak Bucks ile 2 senelik sözleşme imzaladı! An itibariyle Bucks kadrosu kardeşlerden oluşuyor:
♦ Giannis Antetokounmpo
♦ Thanasis Antetokounmpo
♦ Brook Lopez
♦ Robin Lopez

(via@herseynba)
 
Giannis'in kardeşi Thanasis Antetokounmpo, resmi olarak Bucks ile 2 senelik sözleşme imzaladı! An itibariyle Bucks kadrosu kardeşlerden oluşuyor:
♦ Giannis Antetokounmpo
♦ Thanasis Antetokounmpo
♦ Brook Lopez
♦ Robin Lopez

(via@herseynba)
Bunun kaç tane kardeşi var. Bi tane de pana'da oynuyordu. Aileye bak genetik harikası olmuş.
 
Bucks'la imzalayan pana'daki mi ? O pana'da oynamıyor bucks'da nasıl oynasın. İş yok onda. Giannis'in ekmeğini yerler heralde bir süre arçil-şota misali.

Daha önce G-League'de ve NBA'de New York'ta oynamıştı(KNICKS'i bir NBA takımı olarak saymayıp kategori dışı ilan etmek lazım aslında:ROFLMAO:. Muhtemelen genetik yakınlık umudu üzerine şans verdiler. Avrupa'da oynayamaması bir kıstas değil. Süperstar seviyesinde kardeşi varken ekmeğini yemesin mi:LOL: Bucks'ta ellerine düşmüş büyük yeteneğin rahatını nasıl sağlarım onun derdinde. Yoksa 5 sene önce neyse de şimdi takıma almazlardı. Gerçi yine G-League takımlarına gönderirler ama çok uzakta olmayacak neyse ki.
 
Atletik özellikleri Avrupa için iyi olan basketbol aklı Göksenin’den öte olmayan bi basketçi. Nba’e ben de çok sinirleniyorum artık. Gerçi Guduric’i gördü bu gözler oraya giden...
 

Üst