Mithat Duran

Bu bizim bildiğimiz Mithat Duran mı ? Daha dün buraya Spanoulis gelişmeleri yazıyordu. Hayat gerçekten çok çabuk geçiyor Allah sabır versin yakınlarına.
 
Çok kavga ettik, tartıştık ama hep önceliğimiz Galatasaray oldu. Galatasaray basketbolu için çaba sarfetmis insanlardan biriydi. Aylardır haber alamıyordum ve sonunda acı haber geldi. Mithat'ı kaybettik başımız sağolsun. Çok üzgünüm.
 
Çok üzüldüm. Mithat abiyle saatlerce Galatasaray'ı konuşur bir türlü birbirimizi ikna edemezdik.

Yaklaşık 1 yıldır konuşmalarımız kesildi birkaç kez aramama rağmen ulaşamamıştım. Yurtdışına mı gitti acaba diye düşünürken, bugün gördüğüm haber ile yıkıldım. Forumun miheng taşlarından Galatasaray için emektar insanlardan biriydi.

Bu arada bilen varsa lütfen bilgilendirsin, herhangi bir hastalığı mı vardı Mithat abinin? 1 yıldır neden yoktu :(

Allah değerli ailesine sabırlar versin, Allah mekanını cennet etsin.
 
2-3 ay once Onder ile konusurken nerde bu adam demistim. Tum platformlarda son paylasimi 1 sene once idi. Tartistigimiz zamanlarda olmustu ama hepsi Galatasaray icindi. Malum macta basketbolda polisin yuklendigi anda vipsini acip cogu kisiyi oraya alip kurtarmisti. Mekani Cennet olsun cok uzuldum.
 
Nasıl büyük bir şok yaşadığımı anlatamam. Onunla en çok kavga edenlerden biriyim herhalde. Beni defalarca tehdit etmişti, ben de karşılık vermiştim. Sonunda defalarca da buluşup abi kardeş gibi şakalaşmıştık. Kendisi beni ne kadar üzerse üzsün ben onun samimiyetini ve işin goygoyunda olduğunu hep bildiğimden hep onla konuştum, bir araya da geldim.

Ah be Mito, hakkını helal edersin inşallah. Helal olsun benimkisi. Çok üzüldüm. Keşke şaka olsa.

Allah rahmet eylesin. Seni özleyeceğiz.
 
Bu forumda uzun süredir yer alan herkesin bir şekilde bir muhabbeti olmuştur Mithatla. Bayadır da nerede bu adam diyordum. Haberi alınca da şaşırdım, üzüldüm. Mekanı cennet olsun.

Durumla ilgili daha ayrıntılı bilgisi olan varsa ve paylaşırsa da sevinirim. Nasıl olmuş bir hastalığı mı varmış vs ?
 
Hayat bize ısrarla; hayat kısa, kalp kırmaya gerek yok diyor, biz ise inat ediyoruz...

Ben ortamlardan uzaklaşınca yazmıştı, "şükür hayattasın" diye. Son zamanlarda sosyal medyada göremeyince yazayım dedim, erteledim hep. Keşke ben de bu suskunluğunun ardından aynı sözcükleri yazabilseydim...

Haber şaka de Mithat, söz Morientes´in uçaktan son anda indiğine inanacağım.
 
Offfff :(

Mithat Duran başlığını görünce direkt aklıma böyle bir şey olabileceği geldi,umarım yanılıyorumdur,umarım başka bir sebepten açılmıştır konu dedim ama malesef bu yıkıcı haberi gördüm.Kendisini yüz yüze hiç görmemiştim,forumda yıllarca yazılarını okumuştum,evet biraz sert bir abimizdi ama bu forumdan biriydi ..

Çok üzgünüm,mekanı cennet olsun Mithat abimizin
 

Üst