Mithat'ı geri çağırma topiği!

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":1pajnlid]Mithat abi sen geri dönmessen Eyup ve Murat abi dahil herkes forumda Siyaset konuşacak ama sen dönersen basketbol konusacağız :) :)

Ben hariç ;) :) Maksat Emin'e gıcıklık :)[/quote:1pajnlid]
Konusacaksın tabi Mithat abiyi geri cağırıyoruz. yoksa sen mithat abiyi begenmiyor musun :) :)

Emin Doğanca' Alıntı:
Konusacaksın tabi Mithat abiyi geri cağırıyoruz. yoksa sen mithat abiyi begenmiyor musun :) :)

Her ne kadar tehdit etse de her ne kadar kalbimizi kırsada bizde sevgiden başka duygu olmaz Eminim:) Mithat Abi öylede herkese yok öyle ;)

Eser Atalay' Alıntı:
güngör çelik geri gelmesin de!!!

Lanet herif neyimi gördün ben hep burdayım sadece yazmıyorum. ;)

Bu arada Mithat geri dönsün, Hatta tüm eski Gsbasketliler geri dönsün. Biz bir aileyiz...

Mithat herkes seni bir şekilde seviyor, lütfen foruma geri dön :)

Güngör Çelik' Alıntı:
[quote="Eser Atalay":24dhsf71]güngör çelik geri gelmesin de!!!

Lanet herif neyimi gördün ben hep burdayım sadece yazmıyorum. ;)

Bu arada Mithat geri dönsün, Hatta tüm eski Gsbasketliler geri dönsün. Biz bir aileyiz...[/quote:24dhsf71]canım güngörüm sen yaz istersen anıt dikerim senin yazdıklarından,sen merak etme :) dün green street hooligans ı izledim aradım ya izleyen var mı buradan bilmiyorum ama..
o neydi ya şampiyonsun west ham ,en büyüksün west ham la alalay,yerlere ayattım gülmekten,koca firm e lay lay çektirdiler..
mithat bey de geri dönsün artık

Mithat!

Senin için açılan bu konuya bir açıklama yapmanı istiyoruz!

Öncelikle gösterdiğiniz teveccü için başta Eyüp olmak şartıyla bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Yalnız artık yazmama kararında kendimce haklı sebeblerim olduğu fikrine sahibim bu sebebten dolayı gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederek inşallah gelecek günlerde takımımız başarılarını birlikte kutlamak dileğiyle şimdilik hoşçakalın.

saygılarımla
M.DURAN

Mithat Duran' Alıntı:
Öncelikle gösterdiğiniz teveccü için başta Eyüp olmak şartıyla bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Yalnız artık yazmama kararında kendimce haklı sebeblerim olduğu fikrine sahibim bu sebebten dolayı gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederek inşallah gelecek günlerde takımımız başarılarını birlikte kutlamak dileğiyle şimdilik hoşçakalın.

saygılarımla
M.DURAN
aaaaaa olmadı şimdi. :(

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":2ppih7ag]Öncelikle gösterdiğiniz teveccü için başta Eyüp olmak şartıyla bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Yalnız artık yazmama kararında kendimce haklı sebeblerim olduğu fikrine sahibim bu sebebten dolayı gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederek inşallah gelecek günlerde takımımız başarılarını birlikte kutlamak dileğiyle şimdilik hoşçakalın.

saygılarımla
M.DURAN
aaaaaa olmadı şimdi. :([/quote:2ppih7ag]Mithat reloaded :)

Mithat abi,Seçkin olsun kim olursa olsun biz bir aile değil miyiz? Elbette kırgınlıklar olabilir ama terk etmek olmaz.Bunu kendimize göre düşünelim.Evimizde de doğal olarak tartışmalar oluyor,kırgınlıklar oluyor ama bütün bu olanlardan sonra evin içinden birisi evi terk etse üzülmez miyiz?-Bizde üzülüyoruz kırmayın bizleri.Bu ailenin sizler gibi değerli insanlara ihtiyacı var! Hem Galatasaraylı kardeşlerinizi üzmek bizlere ve sizlere yakışır mı? :( Lütfen geri dönün.

Alışırım zannettiğim yokluğunda acılanmam
Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf yorumlarından
Dön demeye utanırım zavallı korkularımla
Arkasına saklandığım gururumdan

Geri dön geri dön
Ne olur geri dön
Uzanıp tutuver elimi bir gün
Utanır diyemem ne olur geri dön

Ah olur da bir gün sen de özlersen
Olur da bir gün GSBASKET'te buluşmayı istersen
Uzanıp tutuver elimi bir gün
Utanır diyemem ne olur geri dön

Her şey bana seni hatırlatır unutmak isterken
Utanırım hep o acılı şarkılarla ağlarken
Bazen bir kelime ya da bir cümleyle GSBASKET'e gelirsin
Her şey seni hatırlatır da yeniden... :(

Şunu söyleyebilirim ki bu forumda herkesin bir tuzu var. İki zıt görüş olduğunda bir ortamda işte o zaman beyin fırtınası yapılabilir. Kim gittiyse geri gelsin. Bu Mithat Abi olur Seçkin olur... Gidenlerin geri gelmesi, diğerlerinin ise hiç ayrılmaması dileğiyle...