• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Muhammed Kerem Aktürkoğlu

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Takımın en değerli parçası Kerem yüzünden değil kendi saçmalığı yüzünden oynamıyor. Yok sus yapmış yok şu geçelim. Tartışma olur ama saha içinde bu kadar aşırıya ne olursa olsun kaçamazsın.

Kerem'e gelince; çok savruk. Ama bu savruk hali bile etkili. Kendi söylediği bireysel çalışmalar yaptığı. İnşallah üzerine koyar ve gelişmeye devam eder.
 
Doğru karar veremiyor, çok top kaybı yapıyor, defansa yardımı yok denecek kadar az ve fiziksel olarak kötü. Enerjisi sayesinde 70'ten sonra hamle oyuncusu olarak verim verebilir ama ilk 11 oyuncusu kesinlikle değil. Barışa formayı kaptıracaktır.
 
Hepsinden ayrı bir noktaya değineceğim. Oyun içindeki karakteri git gide tehlikeli bir alıyor. Başlarda tesadüf vs. falan sandım ama sürekli olarak her pozisyonda kurşun yemiş gibi taklalar atıp kendini yere bırakıyor. Üstelik çoğu pozisyonda temas bile yok. Baştan bu huylar düzelmezse ileride bir önceki jenerasyon gibi nefret edilen karakterde biri olur. Zaten bazılarında da sanırım sarı kart gördü aldatmaya yönelik hareketten. Bunlara değil oyununa odaklanmalı.
 
Gösterdiği gelişim inanılmaz. 1 ay önce eleştirdiğimiz ne varsa hepsini olumlu yönde ve hızla geliştiriyor. Sadece hızlı kanat oyuncusundan bambaşka bir oyuncuya doğru gözümüzün önünde evriliyor.
Hiç bozmadan çalışmaya devam.
 
Cok degil daha 1 sene once Erzincan’da oynarken ulkenin yuzde 90inin tanimadigi bir oyuncuydu.Ancak gecen sezondan beri gosterdigi gelisim inanilmaz.Marcao olayindan sonra basinin yaptigi algilar yuzunden bir ara sallandi,acaba mi dedirtti ancak son milli takim arasindan beri muthis top oynuyor.Dribling,hiz gibi ozelliklerinin yanina oyun aklini da ekledi son maclarda.Tabi ki top kaybi da yapacak pas hatasi da gol de kaciracak.Sonucta takimin en cok deneyen oyuncusu.Daha da geliserek devam etmesi dilegiyle.
 
2023 sezonu asist kralı. Her sezon üstüne koyarak gidiyor.
 
İnanılmaz gelişti, gelişiyor. Topla eveleyip gevelemeden direk sonuca gitme odaklı oynuyor. Yabancı sınırı varken takımın en değerli parçası.
 
İnanılmaz gelişti, gelişiyor. Topla eveleyip gevelemeden direk sonuca gitme odaklı oynuyor. Yabancı sınırı varken takımın en değerli parçası.
Yabancı sınırı olmasa da çok değerli. Kendini direk ilk 11e atar.
 
Başladığından beri her sene hatta her ay kendini geliştiren Türk futbolcular , hatta Türk sporcular içerisinde. İvmesi mutlaka her zaman yukarı doğru oldu. Bu kadar gömülmesini bazen şaşırarak izledim. Yerli olması zaten çok ayrı bir nimet. Belli ki bu işten keyif alıyor ve parayla yatmaya değil oyununu geliştirmeye odaklı.
 
Şu anda ligin en iyi yerlisi; ilk 11'e direkt yazılacak ilk isimlerden...
 
Solda Zaha, 10 Numara Kerem, Sagda Tete, Forvet Icardi
 
Eksik yönlerine biraz çalışsa , onları geliştirse , prime Arda gibi olur. Pas verme yeteneği , şut kalitesi ve oyun görüşü bunlar eksik kısımları.
 
Eksik yönlerine biraz çalışsa , onları geliştirse , prime Arda gibi olur. Pas verme yeteneği , şut kalitesi ve oyun görüşü bunlar eksik kısımları.
Prime Arda değil Messi olur o eksik yönleri olmasa zaten.
 
Malum kulupte kendisiyle ayni yasta olup sezon basinda birkac macta skor yapti diye sosyal ve gorsel medyada 35 milyon Euro diye pazarlanan Szymanski’den cok daha iyi oyuncudur.Skorerlikse Kerem daha skorer,oyuna katkiysa Kerem cok daha fazla oyunun icinde.Ama onlara sorsan Szymanski 35 milyon Euro iken bizim bazi taraftarlarimiz Kerem gibi degerli bir oyuncuyu stadyumda islikliyor,orada burada da “topcu degil” falan diyor.Kiymetini bilmemiz icin illa sezon sonu transfer olup gitmesi gerekmiyor.Boylesine genc yasta,maasi takimin en dusuk topcularindan olan ve her sezon en az 20 gol katkisi veren (su an 15 gol-7 asist) oyuncumuza sahip cikmamiz gerektigini dusunuyorum.
 
Geri
Üst