Muhaymin Mustafa

Yunan ligini takip etmedim üstad ama bize transferi olunca bütün videolarını izlemeye çalıştım bizim ligimizde izlediğimiz muhaymin ile son senesinde oynayan oyuncu baya değişmiş gibi ribauntlar atletizm ve savunma konusunda bize çok faydalı olabilir ve hala gelişime açık bir oyuncu bu konudada hocaya güveniyorum
 
Muhaymin’den çok ilginç şeyler çıkabilir. Yalnız onun da ihtiyacı olan şey, kalınlaşmak. Eğer şut mekaniğini bozmadan kalınlaşabilirse cidden sürpriz yerli katkısı gelir diye düşünüyorum.

Avrupa’daki genç oyuncuların ince kalma olayına senelerdir anlam veremiyorum. Kendini Amerika’ya bir şekilde atabilenler zebellah gibi oluyor 1-2 sezonda. Doncic gibi bir saf yetenek dahi oraya gidince abartısız 15 kg koydu üstüne.
 
✍️ Galatasaray Nef'e hoş geldin Muhaymin Mustafa @muhayminmustafa #HereComeTheLions 🦁

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Nef, 201 cm boyundaki kısa forvet Muhaymin Mustafa ile sözleşme imzaladı. Son iki sezondur Yunanistan Ligi’nde Ionikos Nikaias takımında forma giyen oyuncumuza Galatasaray Nef’e hoş geldin diyor, başarılarla dolu sağlıklı bir sezon diliyoruz.
 
Ekim ayında 23 yaşına basacak olsada hala geç değil. İyi 1-2 maç oynarsa Göksenin'i 12. oyuncu durumuna düşürebilir. Alacağı fırsatları iyi değerlendirmeli.

Kontrat süresinin yazmaması ilginç.
 
Bu seneki yerli transferler içinde beni heyecanlandıran tek isim. Umarım beklenilen, istenilen, hayal edilen katkıyı verir ve bizi mutlu eder. Özellikle atletizmi, ribauntlara katkısı ve penetreleri ile Pistiolis hocamın sisteminde çok iş yapacaktır. Hayırlı olsun...
 
Röportajlarına her denk geldiğimde takım olmaktan bahsediyor ki az süre bulan bir oyuncunun geri planda kalmak yerine hep olumlu davranması güzel bir şey. Yetenekleri tabii kısıtlı ama böyle oyuncular doğru kullanıldığı sürece verim verebiliyorlar. mesela göksenine verdiğimiz süreyi bu arkadaşa versek 2 aya bambaşka bir mulayhim izleyebiliriz.
 
Göksenin topla hareket ettiği zaman ha kaybetti ha kaybedecek korkusu doğuyor bende ama Muhaymin'in Ball handling i daha iyi ayrıca fiziği de var göksenin'e kıyasla. Göksenin potaya gidip smaç yapamaz ama bu adam yapar ve kesinlikle daha fazla süre bulmalı. Daha iyi bi noktaya geleceğine inanıyorum.
 
Yumuşak kalıyordu maç zora girdi oynamaması normal son periyotlarda. Mustafa'nin sertliğe alışması için bir sezon full ligimizdeki küçük takımların birinde oynaması gerekir
 
diger oyuncular bukadar kötüyken kafa olarak hic macta degilken süre almaliydi.

Coloraio berbatti bugün. Muhaymin ondan kötü performans vermezdi
 
Bu macta süre aldigi bölümde takima olumlu kakti yapti.

Her mac diyorum bu cocuk daha fazla süre almali. Sonsirma, Karagülle gibi oyunculardan daha önde bana göre
 

Üst