• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Muhaymin Mustafa

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Reda Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Fark açılmışken oynamalı

Göksenin’e verilen sürelerin tamamı bu adama verilmeli. Sadece oynamaya ihtiyacı var .

Diğer yönlerini bilemem tabii de; ben potaya uzamalarını falan beğendim. En azından atletizminin üzerine gidip oyunun bazı noktalarında yararlanabiliriz pek tabii. Ve onun gelişimi için de isabetli bir karar olur bu. Kabaca; pis işleri iyi yapan bir oyuncu kazanabiliriz.

Göksenin yerine ilk 5 başlamaması ve 25 dakika oynamaması için hiçbir neden yok. İyi savunmacı ve üst düzey atlet.

Göksenin yerine ilk 5 başlamaması ve 25 dakika oynamaması için hiçbir neden yok. İyi savunmacı ve üst düzey atlet.
Foruma girip bunu yazacaktım. Tamam Göksenin savunma olarak artı katıyor ama atletizmi yok Muhaymin'in süresinin artması öz güvende getirecektir kendisine.

en azindan pota altinda kullanalim. Atletik, yüksege ziplayabiliyo ribauntlarda katki verir

Yerli kalitesini belirgin oranda arttirmak istiyorsak kendisini gondermeliyiz.Maalesef hucumda herhangi bir tehditi olmadigi gibi genel olarak atletikligi disinda ozelligi yok.

Kiraya verilmeli güçsüz olunca yapabileceği çoğu şeyi yapamıyor

Devamı yakındır ayrılıkların.

Sizce gönderilmesi doğru hamle mi?

Takımda F/P olarak en iyi oyunculardan biriydi.
Keşke takımda kalsaydı.

Sizce gönderilmesi doğru hamle mi?
Yanlış hamle. Sezon sonuna kadar süre aldıktan sonra takımdaki geleceğine yeni yönetim ve yeni koç karar vermeliydi. Bu takımda gönderilmesi daha acil olan kişiler var. Halilovic gibi, Göksenin gibi. Onlardan önce gönderilmesi yanlış.

Geri