NTV spor servisiymiş,pes dogrusu! Daha e-mail aracılığı ile seyircilerin sorularını yayınlamaktan acizler.NTV'den bu kafayla güzel spikerleriyle olsa olsa başka bir tür kanal olur neyse ya,şimdi ağzımı açmim.
Gelelim Murat Hocaya..Sayın hocam,sezon içerisinde taraftarın oyunculara tepside baklava ikram ettikleri gibi,sizede Quinton Hosley'i alın güle-güle kullanın diye sunuldu.Simdi Brighton Johnsen'in takıma alınma(sakat haldeyken) sebebini tum GS'lılara izah etmeniz lazım.Johnsen geldi,bu oyuncunun gelmesiyle Owens'ta form dusuklugu yasandı bilindigi uzere.Hosley varken Johnsen niye???Takım ici ruhu olusturamadık diyorsun ee yani tabi olusmaz,bu tur ne yapalım,edelim tarzında ki dusunce yapısıyla..
Kenarda dururken yuzundeki ifade acaba ne yapsam,etsem hep endiseli gozlerle ekranlardan seni izledik.Badalona macını inanmadigindan,takıma inandirmadigindan dolayı macı kaybettik.Bu kadro asla kotu bir kadro degildi,yari final en az oynamalıydı.
Sahsen kalmanı ben istemiyorum takımda..Ilerde Drew Nicholas,Henry Domercant,Lavrinovic gibi isimleri yonetebilecegini sahsen ben dusunmuyorum.Basketbol tecrubeni son derece elestriyorum.Ama kisilik,karakter olarak son derece iyi birisi oldugunuda bilmeni isterim.