Burak alemsin sen....Burak Barut' Alıntı:Murat Hoca'ya bu güne kadar hep karşısında duranlardan oldum.Bu yaptığı davranış gerçekten onu gözümde aşırı derece büyüttü sanırım yıllardır hasretle beklediğimiz böyle içten bir hocaydı.
Murat Hoca sanırım artık sonuç ne olursa olsun bende arkandayım Benim arkamda olsan ne olur olmasan ne olur diyorsan da şunu bilmelisin ki İstifa topici açılmaz Bu da oldukça iyi bir hamle olur
Helal Olsun Gerçek Galatasaraylı Hocamıza.Ayrıca bu kahvltıyı kaçıran arkadaşlara yazık olmuş Resim var mıdır Eyüp Abi
Kızacak ne varki???Burak Barut' Alıntı:Eyüp Abi tepkilerini noktalama işaretlerinden anlamak zor Kızdın mı gülümsedin mi
Kızacak ne varki??? [/quote:gjo9a8b7]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Burak Barut":gjo9a8b7]Eyüp Abi tepkilerini noktalama işaretlerinden anlamak zor Kızdın mı gülümsedin mi
Kızacak ne varki??? [/quote:1zuntesl]Fatih Kutlu' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1zuntesl][quote="Burak Barut":1zuntesl]Eyüp Abi tepkilerini noktalama işaretlerinden anlamak zor Kızdın mı gülümsedin mi
Aleykum selan abiEyüp YILDIZ' Alıntı:Birde uyuyup gelmeyenler var bu kahvaltıya, onlarada selam olsun
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Birde uyuyup gelmeyenler var bu kahvaltıya, onlarada selam olsun
Arda EZER' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2hygrs1v]Birde uyuyup gelmeyenler var bu kahvaltıya, onlarada selam olsun
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Birde uyuyup gelmeyenler var bu kahvaltıya, onlarada selam olsun
Burak Barut' Alıntı:Murat Hoca'ya bu güne kadar hep karşısında duranlardan oldum.Bu yaptığı davranış gerçekten onu gözümde aşırı derece büyüttü sanırım yıllardır hasretle beklediğimiz böyle içten bir hocaydı.
Murat Hoca sanırım artık sonuç ne olursa olsun bende arkandayım Benim arkamda olsan ne olur olmasan ne olur diyorsan da şunu bilmelisin ki İstifa topici açılmaz Bu da oldukça iyi bir hamle olur
Helal Olsun Gerçek Galatasaraylı Hocamıza.Ayrıca bu kahvltıyı kaçıran arkadaşlara yazık olmuş Resim var mıdır Eyüp Abi