Murat Kaya 6.Adam'da

Ali Emre hayırlı olsun abicim işler. İşini karışmak gibi olmasın da 10 sayfa altyapı artı bilmemkaç sayfa bayanlar, tirajınızı baya aşağı çeker :) Artı abicim, herşeyden önce mizanpajınız çok feciydi, umuyorum üstüne eğilirsin dikkatle...
 
Biraz da yazar işi bunlar tabi, ama elinin altında yazabilecek kadron varsa, Nba'yi de pas geçme bence. Euroleague basketbolundan az alan bir adam olarak Euroleague e abanmanız güzel olacak, artı TBL'ye daha fazla yüklenin... Bence tabi :) Gökmen ağabeyin de dediği gibi, hedef kitlenin , yaş aralığı dar, o yüzden de TBBL ile çok ilgi çekilebileceğini pek sanmıyorum...
 
İşe karışmak istemem ama ben şahsen hayatım boyunca Avrupa Basketbolu' nu NBA ' den çok daha fazla sevmiş ve takip etmek istemişimdir.

Bu doğrultuda Avrupa ülke ligleri + Euroleague Organizasyonu + ULEB ve FIBA Organizasyonları' na verilebilecek bir ağırlık biraz daha farklı insanlara hitap etmeyi ve belli bir tiraj ortalaması sağlamayı getirebilir.

Gençlik yıllarımızda efsanevi Fast Break dergisi vardı ve yanlış hatırlamıyorsam esas oğlan olarak NBA i ortaya atıp da çıkmıyordu dergi. Belki o zamanın imkanları da buna etkendi ama Avrupa ağırlıklı çalışıyorlardı ve benim çok daha fazla hoşuma giderdi. O sıralar dergiyi her ayın ilk günü alırdım. Basketbolu çok sevmeme ragmen Fast Break sonrası ise düzenli olarak hicbir basketbol dergisi almadıgımı belirtmek isterim .

Söz meclisten dışarı ama istisnalar olsa da hayatında basketbol topunu eline almamış ya da daha dogru ifadeyle hiçbir basketbol icra gecmisi olmayan insanların NBA i yazıp çizmesi beni hiç heyecanlandırmıyor.

Yürü be Ali Emre :)
 
ali emre kardeş,bence stratejiniz gayet iyi..türkiyede bilen bilmeyen herkes bir nba manyaklığıyla heryeri dolduruyor zaten.sonuçtada muazzam bi bilgi kirliliği oluşuyor.sizin türkiye ve avrupa ağırlıklı bi yayın politikası izlemeniz çok doğru.çocukları ve gençleri son yıllarda ilginin iyice azalmakta olan TBL olgusuna ısındırmalıyız bence.nba tabiki sevilio,takip ediliyo kabul ancak ülke basketboluna hiçbir faydası olmayan bu nbamania yüzünden kendi ligimiz yıllardır hep geri planda kaldı ve adeta çökme noktasına geldi.neyseki son 2yıldır hakkını vermek lazım(f5 i kayırsalarda)ülker grubununda desteğiyle ligimiz yeniden canlanma emareleri gösteriyor.dolayısıyla bu canlanmaya katkı yapan herkeside desteklemek lazım..kısacası tebrikler 6.ADAM not:bayan basketboluna çok sayfa ayırmamanızı tavsiye ederim naçizane :)
 
Dergiyi inceledim. Genelde güzel olmuş fakat dikkat çekmek istediğim iki nokta var...

1-) Derginin formatı gözü çok yoruyor. Okunmasını güç hale getiriyor.

2-) TBBL sayfasında neden Galatasaray'ın değerlendirmesi son sırada yapıldı ?

Yayın hayatınızda başarılar diliyorum.
 

Üst