Murat Kaya "Çok İyi Hazırlanıyoruz"

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown'ın yeni oyuncularından Murat Kaya, takımın yeni oluşum içinde olduğu belirterek, ''Kadrosunda geçmiş yıllara göre birçok oyuncu değişikliği yaşandı. Takım olarak sezona çok iyi hazırlanıyoruz'' dedi.

Murat, Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Büyük Kolej'den ayrıldığı dönemde formasını giyeceği yeni takımın eski kulübünden daha iyi olması gerektiğini kaydederek, ''Hedefleri olan bir kulüpte basketbol hayatıma devam etmek istiyordum. Hedefleri olan kulüpler de genelde İstanbul'daki takımlar. Galatasaray Cafe Crown bu takımlardan biri ve benim hedeflerimi gerçekleştirebileceğim bir kulüp. Bu nedenle tercihimi sarı-kırmızılı takımdan yana kullandım'' diye konuştu.

Takımda birçok yeni oyuncu olduğunu, ancak uyum sorunu yaşamadıklarını ifade eden genç oyuncu, ''Arkadaşlık çok iyi. Hepimiz yeni geldik ama çok çabuk kaynaştık. Oynadığımız hazırlık maçlarında bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Bunun da nedeni çok sık bir arada oynamamamızdan kaynaklanıyor. Ama bu sorunu hazırlık maçları yaparak gideriyoruz'' diye konuştu.

Tadım Türkiye Kupası'nda yapacakları maçlara da değinen Murat, ''Kupa maçlarında daha hazır hale geleceğimizi düşünüyorum. Kağıt üzerinde kolay bir grupta olduğumuz gözükse de işimiz göründüğü kadar kolay değil'' diyerek sözlerini tamamladı.