Murat Kaya Milli takımda...

Dün oynamadı ama konyada az da olsa süre aldı.Ancak Sinan böyle devam ederse değil Murat Ömer Onan geldiğinde bile Sinanı kesemezler.
 
Dün çok iyi oynadı ve maçın kazanılmasında Milli Takım'a büyük katılar verdi. Çok sevindim...

Tebrikler Murat.
 
dünkü belçika maçında 4. çeyrekte tıkanan maçı savunmaya getirdiği sertlik ve kritik anda attığı sayı ile galibiyette büyük payı vardı 8)

bu sene için baya bi ümitlendim açıkçası...
 
İstatistik olarak baktığınızda 8 dakikada 2 sayı 2 top kaybı 3 faul.

Demek ki izlemeden istatistiklere göre konuşmamak gerekiyormuş ;)
 
Dün Murat Kaya'nın performansı gerçektende ilerisi için umut vericiydi.Bench'ten gelip takıma hem savunma sertliği getirdi,hemde hücumda savunmayı deliciliğini gösterdi.Bu sene Murat'ın performansı takımımız açısından da çok önemli.Umarım performansı giderek artar.
 
açıkcası ersöz'ün sakatlığı dolayısıylada ona muhtacız.patlama yapmasının gs cafe crown olarak hayati bir önemi var.
 
Dünkü maçın dinamiklerinde çok önemli rol oynadı Murat Kaya maçın takımımız lehine geri dönüşünün en büyük mimarlarındandır.Bunun da sebebi savunmanın dengesini bozan penetreleri çok iyi yapmasıdır dünkü maçın ilaçlarından biriydi Murat Kaya
 
Dünkü maçı bize getiren bence Murat Kaya'dır.4. periyot da oyuna girdi ve savunmaya muhteşem bir sertlik getirdi.O sertliği yapmazsa bence zor kazanırdık.
İnşallah bizde de aynı performansı verir.
 
Murat'ı çok olgun gördüm yahu :) Şaka bir yana dün ki maçta çok iyi idi.İnşallah daha da başarılı olacaktır.

Dün oynadığı oyunun 1 gömlek fazlasını Galatasaray'da sergilemesini bekliyorum 8)
 
Burda merak ettiğim nokta Murat gerçekten savunmasını geliştirdimi???
Yoksa bir anlık hırsla öylemi oynadı bunu merak ediyorum.
 
Yunus Gökyıldız' Alıntı:
Murat'ı çok olgun gördüm yahu :) Şaka bir yana dün ki maçta çok iyi idi.İnşallah daha da başarılı olacaktır.

Dün oynadığı oyunun 1 gömlek fazlasını Galatasaray'da sergilemesini bekliyorum 8)
Babamdan dolayı maçı izleyemedim Murat forma şansı bulmuş.Murat'ı tebrik ederim.Umarım kendisini geliştirmeye devam eder.Yerli sıkıntısı yaşadığımız şu dönemde Murat'ın performansı takım için iyi olacaktır.Onun hırsı agresifliği bizim yararımıza olacaktır.
 
eskiden murat gözümde çok çömez bir adam gibi gelirdi ama dün gözüme çok iyi bir oyuncu gibi gözüktü. Bu senenin parlayanı olacaktır eminim. Milli forma çok yakışmış
 
2. hücum faulü yaptığı anda o tam olarak faul yaptığını anlamamışdı savunmadan kurtulduğunu düşünerek kaldırıp şutunu çok düzgün bir şekilde attı benim en çok dikkatimi çeken hareketi buydu eğer böle şut atmaya devam ederse bizim yerli rotasyonu için ilaç gibi olur .
 
Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Burda merak ettiğim nokta Murat gerçekten savunmasını geliştirdimi???
Yoksa bir anlık hırsla öylemi oynadı bunu merak ediyorum.
Doğan hatırlarsan Murat geçen sene de Murat Kaya savunmasını geliştirmeye başlamıştı. Bu konuda ilk hali ile arada fark var. Kendini savunma anlamında gitgide geliştiriyor. Geçen sene de savunma anlamında fena değildi. Ondan beklediğimiz hücum potansiyelini salona yansıtması. Bunu da çalışarak yapacaktır...
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":2huqmqo8]Burda merak ettiğim nokta Murat gerçekten savunmasını geliştirdimi???
Yoksa bir anlık hırsla öylemi oynadı bunu merak ediyorum.
Doğan hatırlarsan Murat geçen sene de Murat Kaya savunmasını geliştirmeye başlamıştı. Bu konuda ilk hali ile arada fark var. Kendini savunma anlamında gitgide geliştiriyor. Geçen sene de savunma anlamında fena değildi. Ondan beklediğimiz hücum potansiyelini salona yansıtması. Bunu da çalışarak yapacaktır...[/quote:2huqmqo8]
Uğur doğru söylüyorsunda Murat'ın asıl savunma problemi ayaklarının fazla yavaş olmasıydı öyle olunca özellikle hareket halindeki adamları eliyle savunuyor fazla etkili olamıyordu.
Ayakları hız kazandıysa bu onun hücumda içeri drive etme yetilerinide kuvvetlendirir.Bu sene kendini kanıtlamaya yetecek kadar süre alacaktır kendisi buu çalıştığı kadar değerledirirse bu takımda büyük işler yapabilir.
 

Üst