Tebrikler Murat KAYA
Babamdan dolayı maçı izleyemedim Murat forma şansı bulmuş.Murat'ı tebrik ederim.Umarım kendisini geliştirmeye devam eder.Yerli sıkıntısı yaşadığımız şu dönemde Murat'ın performansı takım için iyi olacaktır.Onun hırsı agresifliği bizim yararımıza olacaktır.Yunus Gökyıldız' Alıntı:Murat'ı çok olgun gördüm yahu Şaka bir yana dün ki maçta çok iyi idi.İnşallah daha da başarılı olacaktır.
Dün oynadığı oyunun 1 gömlek fazlasını Galatasaray'da sergilemesini bekliyorum 8)
Doğan hatırlarsan Murat geçen sene de Murat Kaya savunmasını geliştirmeye başlamıştı. Bu konuda ilk hali ile arada fark var. Kendini savunma anlamında gitgide geliştiriyor. Geçen sene de savunma anlamında fena değildi. Ondan beklediğimiz hücum potansiyelini salona yansıtması. Bunu da çalışarak yapacaktır...Doğan SAĞLAM' Alıntı:Burda merak ettiğim nokta Murat gerçekten savunmasını geliştirdimi???
Yoksa bir anlık hırsla öylemi oynadı bunu merak ediyorum.
Doğan hatırlarsan Murat geçen sene de Murat Kaya savunmasını geliştirmeye başlamıştı. Bu konuda ilk hali ile arada fark var. Kendini savunma anlamında gitgide geliştiriyor. Geçen sene de savunma anlamında fena değildi. Ondan beklediğimiz hücum potansiyelini salona yansıtması. Bunu da çalışarak yapacaktır...[/quote:2huqmqo8]Uğur YILMAZ' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":2huqmqo8]Burda merak ettiğim nokta Murat gerçekten savunmasını geliştirdimi???
Yoksa bir anlık hırsla öylemi oynadı bunu merak ediyorum.