Murat Murathanoğlu SORUNU !!

Öncelikle ilk kez konu açıyorum foruma . Yeri mi, zamanı mı bilmiyorum ama bu gece gerçekten içimden geldi ve bu konuyu açıyorum. Eğer kural dışı bir şey varsa konu silinebilir canı sağolsun moderatörlerin.

Bu adam artık sizleri de rahatsız etti mi bilmiyorum ama bende kesinlikle artık bi mide bulantısı halini almaya başladı. Gerek bize karşı maç içi alaycı tavırları, sürekli rakibi övmeler, rakip tv kanalı spikeri gibi sürekli şunları yapmalıyız, böyle oynamalıyız tarzı direktifler, sürekli rakibi konuşmalar ve de bugün beni iyice artık çileden çıkartan artık bu adama olan sinirimi nefrete dönüştüren olay normalde sürekli çok tepeden izliyoruz bu yüzden iyi süzemiyoruz pozisyonları derken Ergin Ataman'ın son periyotta aldığı teknik faulde hiç çekinmeden herhalde küfür etti hakeme o yüzden aldı demesi gerçekten hadsizliktir , haysiyetsizliktir. Daha da ağır hakaret edebilirim ama buradaki abilerime , ablalarıma ayıp olacağından etmiyorum. Bu adamı artık salona gittiğimizde protesto etmemizin zamanı gelmedi mi salonda . En azından bi ıslık küçük bir şey . Bu adamı protesto etmeliyiz ki en azından bizim sahamızdaki maçlara vermesinler. Yoksa final serisinin kalanı , gelecek sezonda lig ve EL'de yine bu adam olursa maçlarımızda gerçekten benim gibi yüzlerce belki de binlerce insanı da maçı izlerken sinir harbine sokacak artık bunlar .

Bi hatam varsa affola. Öyle edebi yönüm iyi değildir.

Ağzına sağlık hocam.. Fakat şunu da ben ekleyeyim göksenin bo yu savunurken bir pozisyonda savruldugunda gülüşünü duyabildin mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozisyonları süzmekten acizler hocanın ne dediği hakkında hüküm verebiliyorlar. Şerefsizler bitmedi ki bunlara sıra gelsin.

Eğer kulüpte yeterli yetkim olsa bu adamı Galatasaray'ın ev sahibi olduğu salona sokmam. Lig TV'ye yazıklar olsun ki, böyle adamlara maç anlattırıyor. Taraftar ritimsiz, coşkusuz boşa tezahürat yapacağına, böyle adamlara maç boyu ara ara tepki koysa çok şey değişir.

Bu haysiyetsiz karaktersiz kendine insan diyen ahlak yoksununa o kadar çok sövüyorum ki her maç,... nasıl sövdüğümü tahmin bile edemezsiniz.

Sadece aksanıyla yıllardır bu işten ekmek yiyen, sığ geyikler dışında hiç bir şey bilmeyen bu adam iş ahlakının da sıfırın altında olduğunu sürekli bize gösteriyor. Bugün oğlum maç esnasında yanımda uyuduğu için tüm maçı sessiz izledim, ne bunun, ne Aziz'i komplo kurbanı sanan şizofren şikeci taraftarın sesini duymadım. Herkese sessizliği tavsiye ederim.

Ne zamandan beri niyet okuyucusu oldu spikerler? Fark 10 sayıya düşmüşken Ergin Ataman´a çalınan faulde "herhalde küfür etti" demesi, filmin bittiği andı bana göre. Ha öncesindeki tavrını kabul ediyor muydum, asla. İpekçi´deki maçlarda Obradovic ile Emir´in yanısıra tepki gösterilmesi gereken yegane kişi diyordum ama hak ettiği tepki verilmedi.

Yolda yürürken samimiyetine inandığım dilenciye verdiğim 5 TL´yi Digiplay için verirken içim acıyor.

Zavallı insan. Diksiyonu falan bilmem ben, ne zaman biz önde olsak sanki bir yakını ölmüş gibi davranıyor. Tuttuğu şikelerin takımı önde olduğu zaman düğünde gibi... Azis aslında ona istediği istemediği herşeyi verebilir :D Kendi kanallarının bilgisiz, salak spikerleri yerine bunu koysunlar iyi reyting toplarlar.

Bir de İhsan var tabi... Şebnem buz gibi 2 tane üçlük sokunca gözlerinden yaş geldi diyorlar. Artık mutluluktan mı eziklikten mi bilinmez. Bunu da alsınlar çalsın oynasınlar sabaha kadar. Haa NTVSpor Febe kanalı diyorsanız orası da doğru.

Murathanoğlu Fener'li ama o kadar abartacak bi durum yok.Yahu fenerliler de aynı şekilde Murathanoğlu ve Badem'e laf söylüyor , onlara göre de bu ikisi hep 'Galatasaray şöyle yapmalı , şunu engellemeli' diyormuş.

Nasıl bi ülke olduk objektiflik sıfır , aynı spikere Fenerlisi de sövüyor Galatasaray'lısı da.Fenerliler de ne biçim spiker bunlar Galatasaray'ı kolluyor diyor.Onlar saçmalıyor tabi ama...Tamam bu adam Fenerbahçe'li ve maç boyunca fazladan 3 kez Fener lehine konuşuyor olabilir ama bırakın böyle olması daha iyi , Fenerli olsunlar , sanki spikerin oyuna etkisi var.Galatasaray'lı spiker gelip Murathanoglu'nun zıttını yapsa daha çok rahatsız olurum.Bırakın boş boş konuşsunlar.Önde olduğumuzda sesleri kısılsın , bizim basketlerimizde bağıramasınlar.

Murathanoğlu Fener'li ama o kadar abartacak bi durum yok.Yahu fenerliler de aynı şekilde Murathanoğlu ve Badem'e laf söylüyor , onlara göre de bu ikisi hep 'Galatasaray şöyle yapmalı , şunu engellemeli' diyormuş.

Nasıl bi ülke olduk objektiflik sıfır , aynı spikere Fenerlisi de sövüyor Galatasaray'lısı da.Fenerliler de ne biçim spiker bunlar Galatasaray'ı kolluyor diyor.Onlar saçmalıyor tabi ama...Tamam bu adam Fenerbahçe'li ve maç boyunca fazladan 3 kez Fener lehine konuşuyor olabilir ama bırakın böyle olması daha iyi , Fenerli olsunlar , sanki spikerin oyuna etkisi var.Galatasaray'lı spiker gelip Murathanoglu'nun zıttını yapsa daha çok rahatsız olurum.Bırakın boş boş konuşsunlar.Önde olduğumuzda sesleri kısılsın , bizim basketlerimizde bağıramasınlar.

Bence bırakmayalım nedir yahu ben fb li adamın çığlıklarını dinlemek zorunda mıyım. bu işten para kazanıyorlarsa işlerini iyi yapacaklar , tarafsız olacaklar . fb liyse işinde istifa etsin tribüne gitsin istediği gibi böğürsün. Nasıl bir ülke olduk ne demek yahu doğruları söylemekte mi artık suç oldu . Böyle adamlar rahat para kazanmamalı .

Ben bizim basketlere bağırması veya Fener yanlısı olduğu için değil tamamen bize muhalefet hareketlerinden ötürü nefret ediyorum bu adama. Bu adam kim bu adamın telepati yeteneği mi var da Ergin Ataman'ın yediği teknik faulde hoca küfür etmiştir hakeme diyebiliyor rahatça . Taraflı yanlı anlatım ayrı bir şeydir. Taraflı olacağım diye diğer tarafa terbiyesizlik , haysiyetsizlik yapmak apayrı bir şey.

Bu defa Ülker Arena'da sezonun şampiyonluk maçını anlatacaklar, bir sabır testi daha bizleri bekliyor.

Bugün saat 13:00'te Radyospor'da M.Murathanoğlu ve İsmet Badem ikilisinin Asist adlı programı var. Eleştirilerini direkt muhataplarına okutmak isteyenler, radyospor.com sitesinin sağdaki "mesaj gönder" bölümünden kendilerine mesajlarını iletebilirler. Fakat mesajların programın başlama saati olan 13:00'dan itibaren gönderilmesi lazım, zira erken gönderilenler daha önceki radyo programlarının mesajları arasında kalıyor.

K.çına kına yak şimdi, şimdi göksenin in bo nun karşisindaki savunmasina dengesini kaybettiği an daha rahat gül, 2. Maçta emeğimiz çalinirken pozisyonun tekrarimi tekrar isteyip yorumsuz bıraktığın poziyonu şimdi gönül rahatlığıyla faul değil de, ülkerli oyuncuları daha rahat öv, o senin yardakçın daha güçlü söylesin oğuz u zoriç i, hoca teknik faul alidiğinda herhalde küfür etti yerine küfür etti de, üstüne basa basa söle bunlari. O şapkalıyıda al şimdi kına yakın, k.duğumun ruhsuzlari. Seneye bizim eurolig maçlarini sevinçli anlatirsaniz adam değilsiniz diyecem ama siz zaten adam değilsiniz!..

Sent from my iPhone using Tapatalk