"Son dönemde" gibi bir ifade kullandı tabi.
Onur Abi son 15 sene içinde dedi ve kendi başarısını hariç tutarak dedi.Bayan basketbolda eşinin oynadığı dönemde gelen avrupanın 1. kupasındali final-four dışında bir başarımız yok.Bu yüzden Galatasaray'ın ismi avrupa basketbolunda fazla duyulmuş değil.Transferde organizasyonlarda sıkıntı çekiyoruz bu yüzden dedi.Onur BALCI' Alıntı:Basketbolda, bayanlar hariç Avrupa'da başarımız yok mu? :shock:
Altyapı deyince murat özyer sene başında altyapıyla ilgili bir projesnin olduğunu kalması yada gitmesi durumumda da bunu yönetime vereceğini uygulamak istediğini sölemişti. tam anlamıyla takip edemedim altyapıyla ilgili sene içinde bir gelişme oldu da ben mi kaçırdım .? bunlarla ilgili bişeyler mi dedi acep ?Burak Barut' Alıntı:Ayrıca altyapı mevzusundan da bahsetti.
Onu yazacaktım cümleyi toparlayamadım diye yazmadım sonrada unutmuşumBurak Barut' Alıntı:Ayrıca altyapı mevzusundan da bahsetti.
Altyapı deyince murat özyer sene başında altyapıyla ilgili bir projesnin olduğunu kalması yada gitmesi durumumda da bunu yönetime vereceğini uygulamak istediğini sölemişti. tam anlamıyla takip edemedim altyapıyla ilgili sene içinde bir gelişme oldu da ben mi kaçırdım .? bunlarla ilgili bişeyler mi dedi acep ?[/quote:1e5d42vq]Fuat Eraslan' Alıntı:[quote="Burak Barut":1e5d42vq]Ayrıca altyapı mevzusundan da bahsetti.
Tam olarak birşey demedi veya ben kaçırdım ama bu sene vaktim var futbol takımımızın maçlarına gidicem ve evde de pazartesi hariç hergün yabancı kanallardan basket maçı izliyorum dedi.Çalıştırmayı düşünmüyor sanırımGökmen Kesen' Alıntı:Bu sene yada seneye takım çalıştıracakmı ve onunla çalışmak isteyen kulupler varmı bu konuda acıklama yaptı mı ?