Re: Musa Çağırhan Galatasaray'da
Büyük ihtimalle 20 milyon avroya Marsilya'ya satarız Ribery gibi.
Büyük ihtimalle 20 milyon avroya Marsilya'ya satarız Ribery gibi.
Barış Yavruoğlu' Alıntı:Musa , nerelerde acaba ?
Hemen hemen herkesin olumlu görüş bildirdiği bir oyuncunun ortalarda görünmemesi ilginç.
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Barış Yavruoğlu":64gotn70]Musa , nerelerde acaba ?
Hemen hemen herkesin olumlu görüş bildirdiği bir oyuncunun ortalarda görünmemesi ilginç.
Barış Yavruoğlu' Alıntı:Abi , Elano konusunda herkesin ortak görüşü vardı.Elano çok büyük yıldız ama orta saha'mız kötü ki ben bu bahaneye hiç aldırış etmiyorum.
Musa , genç diyoruz doğrudur.Peki bu adam hiç oynamadıkça nasıl gelişecek.1yıl boyunca Florya'da antreman yaparak kendini geliştireceğini sanmıyorum.
Mustafa Sarp 2 yıldır oynuyor bir gelişme var mı yok.Bende diyorum ki son dakikalarda , bazı maçlarda bu çocuğa şans verelim ne kaybederiz ki...
Eminim ki forma'nın hakkını vermek için canını dişine takar da oynar bizde genç birini kazanmış oluruz.
Barış Yavruoğlu' Alıntı:Abi peki bu tip genç oyuncular neden kendilerini geliştiremiyorlar ?
Ellerinde bu kadar fırsat varken neden tepiyorlar ? Bu durumda da yönetim veya teknik heyette hata aranamaz mı ?
Musa 92'li ama aslında 1990 lıymış.Salih Coskun' Alıntı:Musa Bank Asya'da yilin futbolcusu secilmemis miydi yoksa ben mi yanlis biliyorum?
Bir de cok genc sayilmaz Musa nüfus cüzdanina göre 17 yasinda ama kendi aciklamisti aslinda 4 yas mi ne kücük görünüyormus.