Mustafa Denizli

Mustafa Denizli'nin gelişi biraz umutlandırmıştı ama söyledikleri çok havada kaldı.Florya'daki başıboşluk, oyuncuların fiziksel yetersizliği, takımın taktiksel kurgularının olmaması en temel 3 sorunumuzdu.Şu anda oynanan oyunda en ufak bir düzelme yok.Olayların perde arkasını bilmediğimiz için Mustafa Denizli'nin bu sonuçlardaki sorumluluğunu ölçmek de zor.Bence Mustafa Denizli sorumluluğu üstünden tamamen attığı anda istifa edip gidecek.
 
Seni hoca diye şu takımın başına getirdiler ya....

UEFA dan zaten ceza gelecek... Ligde bir hedefin yok.. Gazoz kupasını sallayan yok... Taraftar; Umut'u, Sabri'yi, Semih'i , Yasin'i , Olcan'ı, Selçuk'u görmeye tahammül edemiyor... Sen daha ne diye bu adamları oynatıyorsun ? Durduk yere maç başına para alıyor bunlar.. Oynat A2 den çocukları... Herkes sana ''helal olsun'' diyecek.. 4 milyon dolar para alıyorsun vicdansız!!!!
 
İstifa etmiş. Etmiş de çözüm Denizlinin gitmesi değil. Futbolcular yönetim alayı gitmeli

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Denizli gidince sorun çözülmez ama naçizane yıllardır futbolu takip ediyorum.Bence bu takıma genç başarıya aç hırslı bir teknik direktör lazım ama sezon sonu için tabi. Favre dedik bu saatten sonra o gelmez, geçici bir antrenör getirmek en doğrusu sanki. Okan Buruk falan olmaz da çok tepki çekicem belki ama Yılmaz Vural 10 maçlık epey iyi götürür gibime geliyor. Okan falan çok manasız tercihler olur. Fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yolun sonuna geldik. İmza attıktan sonra 1.5 Milyon Dolar anında aldın o bile yeter sana. Hamzaoğlu, Denizli ve niceleri bu sona gelmeyi hak etti. Takımdaki leşlere dokunmazsanız giden kelle sizin kelleniz olacak.
 
Kim gelecek?
Yine yabancı hayranlığımı? Gördük maddi anlamda ne kadar zarar verdiklerini?
Diğer rakiplerimiz diğer teknik direktörlerle oynarken biz Fatih Terimden başka bir teknik direktörle başarı sağlayamıyoruz Hamza oğlunu başarıları şanstır bana göre.
Zaten ligin bitimine pek birşey kalmadı sezon sonuna kadar teknik direktör olmadan devam etmek yerinde olacaktır.
Şansa Türkiye kupasını alabilrsek bu sezonun en büyük kazancı olur.
Bu kadro çok ciddi revizyona gitmeli ama nasıl? Para yok,maddiyet en büyük engel korkarım ki çıkış yoksa birkaç yıl umutlu olmamakta yarar var.
 
Uzun vadede Terim gelmiyorsa yabancı gelsin. Artık bizde de 3 4 senelik bir plan yapılıp ona göre Favre gibi Bielsa gibi hoca gelmeli

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Seneye toparlarız, bu iş bu kadar zor değil gerçekten böyle düşünüyorum. Şu Uefa cezasından itibaren seneye gelecek hocayla yeni bir planlama yapalım. Transfer görüşmelerine başlayalım, ağustosa kalmasın şu transferler.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Düşünün mevcut şartları... Gelmeli diye gönlünüzden geçirdiğiniz hocalardan hiçbirisi gelmez mevcut durumda.

Avrupa´da olup olmayacağımız belirsizken, erteleme cezası alsak dahi ses getirecek transferlere imza attıramayacağımız malumken hangi kariyerli yabancı hoca böyle bir maceraya girer?

Son olarak Denizli´nin gitmesinden son derece memnunum, hele de tazminatsız gerçekleşmesinden. Yalnız bahsettiğimiz kişi Galatasaray Teknik Direktörü, ve saha içine yönelik ne kadar hata yaparsa yapsın hakareti hak etmedi. Yazarken kantarın topuzunu kaçırmamakta fayda var.
 
Mustafa Denizli ile yollar resmen ayrıldı.
Yeni Teknik Direktör alt yapımızın hocalarından Orhan Atik oldu.
Hayırlı olsun...
 
Emre kardeşim iyi güzel hoş diyorsun da bunu yapacak yönetim ve vizyon nerde ?
Yönetimin böyle bir vizyona sahip olmadığı gün gibi aşikar fakat yapacakları iş sadece bir sportif direktör getirmek. Futbolla ilgili kararları o kişi versin teknik direktörü o seçsin transfer görüşmelerini o yapsın. Sene sonuna kadar geçici antrenörle devam etmek doğru fakat bizim seneye Avrupa vizesi almamız lazım, Orhan Atik hamlesi sonucu ligi 5.bitirip kupayı kazanamazsak ne olacak? Herkes Bülent Ünder etkisi yaratamaz 10-11de zaten dipteydik.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst