Mutlu Yıllar Burak Barut...

Re: Re:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":59c65]Aman aman kimin doğum gününe gelmişiz. :D

Bugünde bir de transfer patlarsa tadından yenmez...

İyi ki doğdun Burak ( galiba :) )

Chris Owens Galatasaray Cafe Crown?da

Galatasaray Cafe Crown, geçtiğimiz sezon Almanya?nın Alba Berlin takımında forma giyen Chris Owens?ı kadrosuna kattı.

Ne diyelim benim şansım mı :)

Tuncay Abi teşekkür ederim.[/quote:59c65]

Bir dahaki doğum gününde Lebron gelirse hiç şaşırmam :p :muhaha

Bu arada bugün futbol takımımızın 3.kaptanı olan Ümit Karan'ın da doğum günü. Ümit'e de sağlıklı, mutlu, başarılı, Galatasaraylı yıllar diliyorum.

Mutlu Yıllar Ümit Karan

Futbolcumuz Ümit Karan'ın doğum gününü kutlar, kendisine nice sağlıklı, mutlu ve başarı dolu yıllar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Emre Özdoğan' Alıntı:
Bu arada bugün futbol takımımızın 3.kaptanı olan Ümit Karan'ın da doğum günü. Ümit'e de sağlıklı, mutlu, başarılı, Galatasaraylı yıllar diliyorum.

Mutlu Yıllar Ümit Karan

Futbolcumuz Ümit Karan'ın doğum gününü kutlar, kendisine nice sağlıklı, mutlu ve başarı dolu yıllar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Aslında Burağın değil Gökçenin doğum günü olmalıydı bugün :p

Cem,Volkan,Umut ve BArış Abi çok teşekkür ederim :)

Onur abiden ümidi kestim bugün tek tek tüm kargoları gezdim fakat bir hediye bulamadım :)

heh bende tam onu diyecektim.. telefonla ulaştık diye ismimiz zikredilmeyecek galiba diye düşünüp..aman aman sonra ne der forum ahalisi insan kardeşinin dogum günün kutlamaz mı der diye endişelenmiştim açıkçası..yaşasınn burakk

Re: Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
[quote="Burak Barut":bd3fe]Onur abiden ümidi kestim bugün tek tek tüm kargoları gezdim fakat bir hediye bulamadım :)
Onur abim ben demedim mi Burak abi yüzsüzdür diye. :muhaha[/quote:bd3fe]
Bekleyenin bir yüzü göndermeyenin iki yüzü kara demişler :)

Burak abi kusura bakma.Hafta içi okul yüzünden foruma giremedğim için göremedim.Doğum günün kutlu olsun.Sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.