Daha 17 17 17 17 miş :)
E Erdal Can İçelli Misafir 16 Ağu 2009 #28 Onur BALCI önemsiz abi teşekkür ederim Emre Dogan sana kırıldım o kadar muhabbet etmişligimiz var en geç sen kutladın valla artık haberleri söylemicem kırıldım Bilal Şimdi insanları sevindirebiliyorsak ne mutlu bana darısı sana
Onur BALCI önemsiz abi teşekkür ederim Emre Dogan sana kırıldım o kadar muhabbet etmişligimiz var en geç sen kutladın valla artık haberleri söylemicem kırıldım Bilal Şimdi insanları sevindirebiliyorsak ne mutlu bana darısı sana
Uğur Güven 1 18 Ağu 2009 #31 Şimdi doğum günün kutlu olsun diycem ama çok geçmiş vazgeçtim Şaka bi yana nice yıllara kardeşim
E Emin Doğanca Misafir 18 Ağu 2009 #32 Erdal Icelli' Alıntı: Emin Dogmaca Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Klayveye bakmadan yazdığım için ufak tefek aksilikler doğabiliyor kusura bakma . Tekrardan nice sarı kırmızı bol kupalı yıllara . Bu arada sende düzelt iletini
Erdal Icelli' Alıntı: Emin Dogmaca Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Klayveye bakmadan yazdığım için ufak tefek aksilikler doğabiliyor kusura bakma . Tekrardan nice sarı kırmızı bol kupalı yıllara . Bu arada sende düzelt iletini
E Eren Aydın 0 2 Eyl 2009 #33 Geçmiş doğum günü kutlama konusunda rekora gidiyorum ama konuları okuyupta bir mesaj yazmamak olmaz Erdal kardeşimize; Doğum günün kutlu olsun Erdal, nice beraber senelere...
Geçmiş doğum günü kutlama konusunda rekora gidiyorum ama konuları okuyupta bir mesaj yazmamak olmaz Erdal kardeşimize; Doğum günün kutlu olsun Erdal, nice beraber senelere...