Nice yıllara soyadının hakkını veren adam, nice nice yıllara.
E Erdal Can İçelli Misafir 30 Ağu 2010 #22 kardeşim seni yıllardır tanıyorum iyi ki tanımışım diyebilecegim birisin sanal adamın en reel insanlarındansın iyi ki dogmussun
kardeşim seni yıllardır tanıyorum iyi ki tanımışım diyebilecegim birisin sanal adamın en reel insanlarındansın iyi ki dogmussun
A Alperen Kaplan 0 31 Ağu 2010 #25 uğur abi foruma giremiyordum, ondan geç gördüm ama senin yüzünden biliyorsun ki.. nice mutlu senelere...
uğur abi foruma giremiyordum, ondan geç gördüm ama senin yüzünden biliyorsun ki.. nice mutlu senelere...
Uğur Güven 1 1 Eyl 2010 #26 Herkese çok teşşekür ediyorum beni çok mutlu ettiniz. Herkese teker teker cevap yazıcam fırsat oldukça
Herkese çok teşşekür ediyorum beni çok mutlu ettiniz. Herkese teker teker cevap yazıcam fırsat oldukça
Burak Barut 0 1 Eyl 2010 #28 Uğur Güven' Alıntı: Herkese çok teşşekür ediyorum beni çok mutlu ettiniz. Herkese teker teker cevap yazıcam fırsat oldukça Genişletmek için tıkla ... Kız peşinde koşmaktan vakit kalmıyor elbette sende haklısın
Uğur Güven' Alıntı: Herkese çok teşşekür ediyorum beni çok mutlu ettiniz. Herkese teker teker cevap yazıcam fırsat oldukça Genişletmek için tıkla ... Kız peşinde koşmaktan vakit kalmıyor elbette sende haklısın
Uğur Güven 1 1 Eyl 2010 #29 Burak Barut' Alıntı: [quote="Uğur Güven":ttecq22e]Herkese çok teşşekür ediyorum beni çok mutlu ettiniz. Herkese teker teker cevap yazıcam fırsat oldukça Genişletmek için tıkla ... Kız peşinde koşmaktan vakit kalmıyor elbette sende haklısın [/quote:ttecq22e] Burak sana özel olarak cevap vericem evdeki net bozuk şuan ondan yoksa şimdiye kadar yazardım
Burak Barut' Alıntı: [quote="Uğur Güven":ttecq22e]Herkese çok teşşekür ediyorum beni çok mutlu ettiniz. Herkese teker teker cevap yazıcam fırsat oldukça Genişletmek için tıkla ... Kız peşinde koşmaktan vakit kalmıyor elbette sende haklısın [/quote:ttecq22e] Burak sana özel olarak cevap vericem evdeki net bozuk şuan ondan yoksa şimdiye kadar yazardım