• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Mutlu Yıllar :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Semih Ural
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Çözümler 0
@Semih Ural
2008 in herkese saglık mutluk getirmesini diler, gsbasketin 2008de bidaha kapanmamasını temenni ederim..

umarım 2008 Galatasarayımız için altın bi sene olmaya devam eder ve coşkuyu iliklerimize kadar hissetiğimiz bu günler bize sezon sonunda şampiyonluk yüzüğü/yüzükleri olarak geri döner..

forumdaki tüm arkadaslarımın kardeslerimin abilerimin yeni yılını kutlarım..

Herkese mutlu yıllar.2007,malesef pek iyi geçmedi.Önce sağlık ,huzur sonra bol kazançlı bir yıl dilerim. :) Herkese bu gece için iyi eğlenceler ayrıca.E tabi 2008 yılı Galatasaray'a bütün branşlarda başarı,yani şampiyonluk getirsin.

2008'in bize,tüm sevdiklerimize,Türk Milleti'ne ve başta ben olmak üzere ÖSS öğrencilerine hayırlı olması dileğiyle :P
Ayrıca GS'ımızın 2008 yılında eski günlerine dönüp tüm kupaları toplaması dileğiyle 8) Herkese mutlu yıllar

2008 yılının devletimize, milletimize mutluluklar getirmesini temenni ediyorum ve tüm gsbasket ailesinin yeni yılını kutluyorum. Umarım yeni yılda fevri başarılarımızın yanı sıra Galatasaray'ımızın da her alanda başarısını görmüş oluruz...

2008 yılında çok dileğimiz olacaktır ama şu anda bulunduğumuz ortama en uygun olanı herhalde;

Bu sene baskette tarih yazalım..!

Mutlu yıllar :)

2008 yılı önce vatanımıza, sonra Galatasarayımıza ve ailemize bol bereket, sağlık, sıhhat getirsin inşallah.

İyi seneler..

Umarım iyi bir yıl olur ama en önemlisi sağlıklı olsun...

Ben adam olmam drmdmrrmdmr

Herkese beklentilerinin gerçekleşeceği bir 2008 diliyorum.

2008 bizim yılımız olur inşallah.Şampiyonluları hep birlikte kutlarız.

Geri