Natalia Hanikoglu Galatasaray´da (Kadin Voleybol)

Natalia Hanikoğlu Galatasaray Medical Park'ta
Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımında pasör çaprazı mevkiinde oynayan Natalia Hanikoğlu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Hayirli olsun. :(

Natalia benim en çok sevdiğim voleybolcuların başında geliyordu ama son 3-4 yıldır ne yapıyor ne ediyor hiç takip edemedim.

Son performansı ile ilgili bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa çok güzel olur,

Ancak ne olursa olsun yetenekli,tecrübesi çok üst düzey bir oyuncu aldık üstelik yerli statüsünde kendisi dolayısı ile hayırlı uğurlu olsun.

Öncelikle artık ismini vermek istemediğim oyuncumuzun sahada görülme ihtimalini düşüren her transferin başım üstünde yeri vardır. =)
Resmi sitemizin Natali'yi R.Bakü takımlı yapması komedisini bir tarafa bırakırsak iyi bir hamle gibi gözüküyor. Zengin bir kadro her zaman için iyidir. Direk ilk 6 oyuncusu olarak düşünüldüğünü zannetmiyorum, daha çok hücumda sıkışan oyuncularla değişecek bir isim olacaktır. Gönül manşeti de iyi olsun isterdi, çünkü bu seneki en büyük endişem manşet.
Ara verdikten sonra ilk olarak Beşiktaş'ta oynamıştı ve hücumda takımını sırtlayan isimdi, iyi bir sezon geçirmişti. Bir sonraki sene Eczacıbaşı'na geçti, kişisel performansı kötü değildi belki ama takım olarak kötü bir sezon geçirdiler. Geçtiğimiz sezon ise Azerrail Bakü takımıyla Challenge Cup'ı kazandılar. Arada İdman Azerbaycan kanalında maçlarına denk geliyordum ve denk geldiğim maçlarda pek olumlu bir görüntü sergilemedi. Manşette çok aksıyordu, hücumda da zerbeleri eskisi gibi yahşi değildi, ama tabi çok maçını izlemediğim için birşey söylemek zor.

Challeng Cup finali. Burada kendisini tek maçlıkta olsa görebiliriz.
http://www.laola1.tv/en/int/volleyball/cev/cev-challenge-cup-final/video/163-765-47286.html

Son olarak filenin eski sultanına hoşgeldin diyelim.

Çok severim Natalia'yı,voleybolu bana ekstradan sevdiren voleybolculardan belki de ilkidir..Ama ben de DOğan gibi son bi kaç senedir takip edemedim,acaba ne durumdadır..

Voleybola tekrar döndüğünde, 2 yıl önce Eczacıbaşı'nda çok kötü bir sezon geçirdi. Gerçi o sezon Ecz takım olarak berbattı. Bakü'den şampiyon takımın kaptanı olarak gelecek, umarım Lo Bianco faktörü ile katkı sağlar.