Emin abi objektif yorumun için teşekkür ederim. Ayrıca Rockets Fan'a bekleriz seni.
Öncelikle hakemler; maçta o kadar çok hata yaptılar ki hepsini dikkatle analiz ettim. Alston'a verilen faul. Adam insan gibi Billups'u savunuyor topa müdale ediliyor hakemler faul düdüğü çalıyor.Chris Andersen,Kenyon baba,Nene hemen hemen her pozisyon da Yao'ya faul yaptılar ama hakemler görmemezlikten geldi.Yao temiz blok koyuyor hakemler faul çalıyor,Yao topunu oynuyor hakemler hücum faul çalıyor, ben sorarım bugüne kadar hangi maçta Yao bu kadar faule almış? Daha daha daha... Yazık yazık adam gibi hakemler verin maçlara!
Brooks; Her ne kadar kendini gösteremese de kritik anlardaki cesaretçi üçlükleri gerçekten gurur vericiydi.Yerinde doğru paslar vermesini bildi kendini daha çok geliştirecek ama olsun maçı bana göre gizli kahramanlarından!
Wafer; Maç boyunca tek eksiği dış şutu! Başka hiçbir şey diyemiyorum. Hırslı olması beni sevindirdi takıma böyle adamlar lazım. İlerde çok büyük oyuncu olması bana göre süpriz değil...
Barry; Maç içerisinde hiç ama hiç gözükmedi ama maç içerisinde öyle bir dakika vardı ki Denver maçı sürüklerken attığı 3'lük takıma hayat verdi.Ben pek tanımadığım için sevmiyorum ama kendini göstermesi lazım.
Battier; Savunması ve tecrübesi başka bir şey demiyorum!
Hayes; Kendini bir türlü ifade edemiyor ama birgün patlayacak...
Landry; Küçük zenci seni...
Kenyon abini, Nene'yi pek tutamadın ama onlar zaten insan değil bu normal sen daha çaylaksın, olgunlaşacaksın o zaman onlar karşısında bir Amare gibi savaşacaksın.Herşeye rağmen Yao'nun yokluğunda iyiydi.En çok hoşuma giden maç esnasında Kenyon ile jr smith'in üzerinden smaca kalkıp faul alması.Cesaretli ve hırslı... Kendini geliştirecek!!
Scola; En önemli anlarda Kenyon'u savundun.Bu adamı savunmak hiç kolay değil.Hem hücum da hem savunmadaki gayreti çok hoşuma gitti.Böyle oynaması takıma çok faydalı helal sana.
Yao Ming; Hakkını yediler ama Çin seddi olmayı da bildi! Yao'da böyle hırs var işte herkes gördü. Sonra diyorlar neden allstar seçiliyor, yok çin halkının desteği fazla vs. vs... Adamdaki hırs gözlerimi doldurdu.Takımın direneceği adam kalmamış müthiş direndi.Hele son 2 dakika içindeki hırsı müthişti.Maçın bitimine 2 dakika kala vurduğu smacı Nene resmen izledi o kadar delirmiş ki gözü dönmüş. Nene hiçbir zaman öyle pozisyonları seyretmez kesin bloklamaya kalkar demek ki ona bile negatif etki yaratmış.
Rafer Alston; Skip To My Louuuu
. Biraz streetball,biraz hırs,biraz tecrübe başka açıklama yapmaya gerek var mı? Ayrıca allstar da yer alması gereken önemli bir isim bana göre.
T-Mac ve Artest artık dönme vakti değil mi... Dönerse ne olur! Eğer T-Mac allstara katılırsa allstar havası ona iyi gelecek buna inanıyorum.
Denver ile de bir kaç kelime söylemek istiyorum. Nene, Kenyon işte atletik uzun,sert savunmacı böyle savunmacılar yanyana zor bulunur.Bu adamlar allstarda olmalı diyorum.Maçta Marcus Camby'i çok aramışlardır çooook.
. Jr Smith atletik olman,takımı oyunu oynaman, şutlarının düzgün olması, yerinde ve de zamanında doğru işler yapman gerçekten çok büyük bir şey. Böyle takım oyuncusu bulmak gerçekten çok zor.
Söyleyecek bir şey yok artık. Hasta olduğum şu günde keyfim yerine geldi.T-Mac'te oynasa tam süper olurdu ama neyse... Bravo Rockets.
Go Rockets Go !!