Kobeyi hiç sevmiyorum bana hep antipatik gelmiştir ve gelmeyede devam edecek.TD Banknorth Garden da görüşecez Kobe rövanşda şansınız sıfır.
Benim de aklıma 4-1 lik final serimiz geliyor. O zaman çaylak olan Prince imiz rezil etmişti Kobe'yi... 8)Uğur YILMAZ' Alıntı:Kobe istediği gibi takılsın. Play-offlarda Boston, Cavs ikilisinden birinin karşısına gelirse itina ile ders verilir. O Kobe'yi ben geçen sene Boston karşısında görmek isterdim ama...
Geçen sene Posey , Kobe'yi müthiş savunmuştu ama malesef bu sene başında aptallık edip New Orleans'a imza attı (4 yıllık) .Uğur YILMAZ' Alıntı:Kobe istediği gibi takılsın. Play-offlarda Boston, Cavs ikilisinden birinin karşısına gelirse itina ile ders verilir. O Kobe'yi ben geçen sene Boston karşısında görmek isterdim ama...
Emin Doğanca' Alıntı:Beyler Lakers - Boston macı ne zaman ?
Burak Barut' Alıntı:Muhattabım olmayan kişiye cevap vermeyeceğim, birisinin neden görevden alındığını ve onu günlerce hazmedediğini anlamamıştım, neden görevden alındığını çok daha iyi anlamış oldum. Bu da bana oldukça yetti.
Doğan sende bilmediğin konu hakkında yorum yapıyorsun.
İstediğin taraftan anlayabilirsin sende zorlamıyorum
Hadi size iyi işler
Kobe ve Lebron gerçekten bu ligin çok üstünde oynuyorlar.
Burak Barut' Alıntı:Bunun için yapman gereken Nba 09'u bilgisayarına kurmak ve 1-1 maç yapmak : )
Lebron'u al bence boyunun avantajını kullanırsın
İnşallahHüseyin Karaçil' Alıntı:Bu gecenin en önemli maçı belkide tek önemli maçı Spurs ile Nuggets arasında oynanacak.Saat 4.00 te.Pepsi Center da.Oldukça çekişmeli bir maç beklıyorum ama kazanan denver olur inşallah.
Emin Doğanca' Alıntı:11 maclık seri bitecek gibi
92 - 95 yeniliyoruz . Top bizde 1.05 kaldı macın bitimine