• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

NBA de Taraftarı Olduğunuz Takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim bir arkadaş var.. hem galatasaraylı hem sixerslı.. onu foruma üye yapalım bari de 8 kişi olalım.. çığ gibi büyüyoruz, kartopu gibi yuvarlanıyoruz volkan:)

Emre Yuksel' Alıntı:
bizim bir arkadaş var.. hem galatasaraylı hem sixerslı.. onu foruma üye yapalım bari de 8 kişi olalım.. çığ gibi büyüyoruz, kartopu gibi yuvarlanıyoruz volkan:)

Abi kar topu felan deme sonra burda bazı kardeslerimiz olayları yannıs algılıyo canımızı sıkıyolar ama üye edelim arkadasımızı foruma 1 gercek taraftar daha görsün herkes!!!

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
1. sırada tabiki UTAH JAZZ var.

buna ek olarak Orlando'yuda zevkle takip ederim.
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Utah tabiki, Malone-Stockton ile tanıdık NBA'i Jordan'lara, Barkley'lere Magic Johnson'lara inat :) Memo'nun yeri ayrı tabi ama AK-47 bir ayrıcalık her zaman..

Sayımız giderek artıyor :D Utah Jazz 8)

Atlanta hawks ;)

L.A.Lakers tabiki.

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":1d92uwb1]1. sırada tabiki UTAH JAZZ var.

buna ek olarak Orlando'yuda zevkle takip ederim.
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Utah tabiki, Malone-Stockton ile tanıdık NBA'i Jordan'lara, Barkley'lere Magic Johnson'lara inat :) Memo'nun yeri ayrı tabi ama AK-47 bir ayrıcalık her zaman..

Sayımız giderek artıyor :D Utah Jazz 8)[/quote:1d92uwb1]

Yakında topik bile açarız yeterki 5i bulalım :P

Osman Aydın' Alıntı:
[L.A.Lakers tabiki.

Ligte başka takım mı var sanki. :P :)[/quote]

Şakacı bir arkadaşımız. :P

Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Recep Sarımeşe":18hnv59w]Philadelphia 76ers ...

recep bizim sayfaya geç :) çığ gibi büyüyoruz.. bu hızla gidersek 2012 de 20 kişi oluruz..[/quote:18hnv59w]

Philadelphia 76ers

yazması hoş izlemesi hoş takip etmesi hoş...

Seviyoruz işte var mı diyeceğin... :)

new york knicks sonuna kadar.. :roll:

Houston Forever !!! :)

chicago bulls ve Ray Allen 'ın oynadıgı her takım.

3857 kullanıcı lı gsbaskette benden başka denverlı olmaması bu forumun kanayan yarasıdır. :)

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
3857 kullanıcı lı gsbaskette benden başka denverlı olmaması bu forumun kanayan yarasıdır. :)

bende denverlıyım!!!
:P :P :P

kaan çağdur' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":2nsg1irk]3857 kullanıcı lı gsbaskette benden başka denverlı olmaması bu forumun kanayan yarasıdır. :)

bende denverlıyım!!!
:P :P :P[/quote:2nsg1irk]
Ohh sonunda bi denver lı çıktı. :)

Hüseyin Denver'lı olmasam da, Nene, Kenyon, J.r Smith beni Denver'e karşı ilgi duymamı sağlayan isimler. Kenyon'un varlığı yeter zaten... :) Hani adam bulamazsanız beni de Denver'lı kabul edebilirsin.Haha :)

Hergün dahada fazlalaşıyoruz.Hedefimiz forumda en çok taraftarı olan nba takımı olmak.Forumda 3 denverlı oldu.Yada seni buçuktan sayalım 2,5 :)

Ben Boston taraftarıyım ama bakıyorumda sitede neredeyse herkes Detroit'ten nefret ediyor o yüzden benim 2. takımım Detroit bundan sonra..

la la la la
LAKERS

Deeet-roit Baaskeetballl!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri