Kawhi'ya NBA'de yeni bir sürekli kazanan yaratmadığı için teşekkür ediyorum. Bence çok saygı duyulacak iş yapmış. Ayrıca Jerry West de gittiği yere müthiş dokunuşlar yapmaya devam ediyor. Dünyanın en iyi basketbolcusu Jordan olabilir ama bir sporda, görev aldığı her pozisyonda en efektif katkıyı veren isim tüm NBA tarihinde kesinlikle West. Müthiş oyuncuydu, ortalama üstü head coach'luk yaptı, en iyi genel menajerlerden biriyken NBA tarihinin en iyi yöneticisine doğru yürümeye başladı. Clippers'ı Paul-Griffin-Jordanlı ne uzayan, ne kısalan halinden çıkartıp Lakers'ın üstünde tercih edilebilir hale getirdiği nokta çok takdire şayan. Esasında Paul George bana göre Kawhi'den bile daha iyi uyardı Lakers'a ama belli ki o da Kawhi'ı ve Clippers'ı seçecek. Zaten Kawhi her yerden maksimum alacağı için Clippers'ı seçerken tek isteği George'un da yanına alınmasıymış. 2 gün önceye kadar 5 takıma yazılan Kawhi'ın en az ihtimal verilen Clippers'a gitmesi gibi George da son anda bir sürpriz yapar mı bilmiyorum ama Kawhi-George'lu herhangi bir takım ortalama üstü bir çember savunucuyla direkt şampiyonluk adayı haline gelir. Sonunda 3-4 takımın ciddi anlamda şampiyonluk adayı olduğu bir sezon geliyor gibi, GSW'nin de sağlıklı Curry-Draymond'la bu potaya girmesini çok isterim, D'lo'nun en azından 1 sezon için Klay rolüne girip girmeyeceği belirleyici olacak onlar için, hoş belki Curry Klay gibi oynar bir sezonluğuna. Anca hücum tarafında tabii.