NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Harden sahada durmak için duruyor sağa sola hiç hareket edemiyor. Durant ve Jeff Green ile direnmeye çalışıyor nets ama bucks da özgüven kazanmış gayet iyi oynuyorlar ilk yarı itibariyle Giannis ezdi geçti. En büyük hayal kırıklığı ise Joe Harris yani rezalet oynuyor eli taşa dönmüş durumda.
 
Durant kariyerinin en iyi maçını oynadı heralde. 48 dk 49 sayı 17 rib 10 asist 2 blok 3 top çalma %70 Fg... Jeff Green 27 sayı 7/8 üçlük. Eski Seattle topçuları yürek +bir şey daha koydular. Harden rezalet bir maç çıkardı emaneten durdu sahada ama oda 46 dk oynadı. Bugünün gerçek manada tek rezaleti nets adına Joe Harristi, Durant in yüzüne bakamaması lazım soyunma odasında. Bucks da gayet iyi oynadı özellikle Giannis son 2 dk ya kadar gayet iyidi ama fena sıvadı o da son 2 dk da.
 
Benim canlı izlediğim en iyi playoff performansıydı heralde bu. Biraz geriye sarmaya çalıştım 06 Wade geldi, Lebron'un boston 6.maçı ama tek değillerdi tek başına olarak 15 finali 40 sayı ile triple-double ı vardı, geçen yıl butler ın da acayip performansı vardı maç boyu LeBronu savunup ama aşilden dönmüş Durantin şu yaptığı %70 isabetle ve savunmada da çok iyidi akılalmaz. Şunu zaten bu zamanda anca old school bir topçu yapabilirdi. Giannis 3.maç sonunda ayakta röportaj veremedi dün maç sonu Durant hiçbir şey olmamış gibiydi. Bence bu maça rağmen turun favorisi bucks durumunda en azından harden biraz düzelmezse ama Durant hem en iyi oyuncu olduğunu hem de sağlıklı bir Nets'in yenilmeyeceğini izleyicilere gösterdi.
 
Kawhi için sezonu kapattı deniyor büyük ihtimalle. Hayatta kalamayan adaya veda edecek bu sezon. Görüntü Utah ile eksik Brooklyn veya Philly'den biri finalde karşılaşır gibi gibi gösteriyor ama iş tamamen saha dışı faktörlerdeki şansa kaldı. Kime ne olacağı belli olmaz.
 
Kawhi'ın sezon bitse neyse de kariyeri bitebilir. En azından süper yıldız seviyesindeki kariyeri. Aşil tendonu gitmiş. Herkes DURANT gibi dönemez o sakatlıktan. Onun olağandışı fiziği halen avantajlarını korumasını sağlıyor. Kawhi da farklı bir anomali gibi ama sanki böyle bir sakatlık Kawhi tipinde bir vücudu ve oyun stilini daha çok etkiler.
 
Kawhi'ın sezon bitse neyse de kariyeri bitebilir. En azından süper yıldız seviyesindeki kariyeri. Aşil tendonu gitmiş. Herkes DURANT gibi dönemez o sakatlıktan. Onun olağandışı fiziği halen avantajlarını korumasını sağlıyor. Kawhi da farklı bir anomali gibi ama sanki böyle bir sakatlık Kawhi tipinde bir vücudu ve oyun stilini daha çok etkiler.
Çapraz bağ deniliyor aşil olduğu nerede açıklandı göremedim de.
 
Sixers kendini geliştirdi bu sefer 3.periyot 26 sayı önde olduğu maçı verdi. Gallinari son periyot büyük oynadı. Darly morey maçtan sonra takas aramaya başlamıştır ben Simmons denen çöpe.
 
Valla Galo iyi oynadı ama büyük oynadı diyeceksek o isim Lou Willams olur. Tek başına takımı maçın içine soktu. içine soktu. Sonra da Trae Young girip fişi çekti.

Simmons genç bir arkadaş. O yüzden umutsuzluğa kapılmasın. Basketbol olmadı başka mesleklere yönelsin. Hack a Shag taktiği uygulanan bir oyun kurucu hakikaten basketbol oynamasın yani.
 
26 sayidan mac veriyorsan Sampiyon Olma arkadas olma yani net.

Ben kardeş 2 sut at ölmezsin.

Sene Ben ile.yollar ayrilir embiid yükünü alcak biri lazim
 
Pg kefaret ödemiş utah maçında. 6.maç yarım bacakta olsa conley döner. Utah eğer burdan seriyi verirse onlarda indirsin kepenkleri. Kawhi 'ın sakatlandığı bir ortamda üstüne diğer tarafta Cp3' nin en azından 1-2 maç kaçıracak dendiği bir durumda ortamda vur geç artık yani.
Ben Simmons a gelince de aslında yumuşak bileklide bir oyuncu sayılır ama bu kadar kötü şutu geçtim serbest atış atabilmesi inanılır gibi değil. Giannis zaten taş elli ona şaşırmıyorum artık ama Simmons çok tuhaf. Doc Rivers 'ta ne şanslıymış ki zamanında Ray Allen - Garnett ikilisi takımına gelmiş yoksa değil şampiyonluk konferans finali görecek koçluk kapasitesi yok.
 
Çapraz bağ deniliyor aşil olduğu nerede açıklandı göremedim de.

Bu haberde öyle diyordu ama ben de başka sitelerde aşil dendiğini görmedim. Ama zaten net bir açıklama yok olacak ki herkes farklı bir şey diyor. Dönebilir diyen bile var.

Bu arada SIMMONS'tan gelen ilk çöp arabasıyla kurtulunması gerek. Ama hack a shaq gibi basketbola ihanet eden başka bir taktik bilmiyorum. Sın hücumda 3 sayı öndeyken taktik faul yapmayo oyuna ihanet sayanların bunu kabul edebilmesi tam bir çelişki yumağı. Tamam serbest atış atsınlar ama bu kadar da oyunu bozan bir taktik korunmasın. Son 2 dakikalarda topsuz oyuncuya faul yapılırsa atış artı kenar kuralını getirmişlerdi ama yetmez. Periyot başına 2 kere yapabilirsin 1 oyuncuya diyeceksin yoksa atış artı kenar. Ama SIMMONS'ın durumu daha çok psikolojik. Normalde bu kadar kötü atmıyor. Ona faul atamıyor diye faul yapıldıkça stres yaptı. Giannis de öyle ama SIMMONS daha beter. SIMMONS bu durumdayken son 2 dakika harici oyunun sonunda kenarda olması gerekirken oyunda kaldı ve eldeki maç gitti. SIMMONS'ı kaybetmemek mi istiyor bilmiyorum ama bu şekilde de sezon çöp oldu. SIMMONS'ı göndermeye neden aramıyorsa daha da beter kaybetti. Yapacağı iş SIMMONS'ı sonraki maçta oynatmamak. Ya da faul yapılana kadar oynat sonra çıkar. Her türlü net favori olur SIXERS o şekilde. Yoksa birşeyler değiştirmesen nasılsa 30 fark da yapsak kazanamayız psikolojisine girecek takım. Geçen maçın kaybedlmesi EMBIID'e de yazardı ama bu maçta SIMMONS ve Doc hoca darağacında sallandırılsa yeridir.
 

Üst