Denver'da 2-0 a doğru gidiyor Jokic'in şovuyla.
Davis çalmış olmasınKing James ilk maçı çaldı
King olmasaydı play off göremeyecekti AD ondan king'ten başkasını tanımamDavis çalmış olmasın
Olmadi be kral ezildik Embiide iyi savunma yapiyor bu celticsMvP bu gece geri dönüyor.. Karakterinden dolayı çok büyük bir maç oynayabilir uykudan feda edip kalktım maçı izlemeye.. 0-2 olursa içerideki ilk maçtada yenerler bence boston'u süpürebilirler..
King olmasaydı play off göremeyecekti AD ondan king'ten başkasını tanımam
5 blok izleyip uyudum tekrarOlmadi be kral ezildik Embiide iyi savunma yapiyor bu celtics
Gsw'yi 4-0 la bitirip denver'ı bekliyoruz ordan sonra finalde zaten King kaybetmez..Görünen o ki kibir abidesi özenti sembolü Lakers'ın taraftarları pek bir havaya girmiş Bu sezonun sonunda şampiyonluk filan hayal ediyorsanız çok üzlürsünüz sadece keyif almaya bakın. Kolay yola girdiniz Minnesota'nın şapşallıkları yüzünden ama ne Den-Phx serisinden ne de Doğudan gelecek herhangi bir takımdan fazla şansı yok Lakers'ın. Aslına bakarsanız Golden State'e karşı da olduğunu düşünmüyorum. Warriors ayarlamaları yapacaktır ve Curry'nin formuna ayak uydurabilen birkaç oyuncuyla alırlar bu seriyi. Ancak büyük ihtimal son maça kalır seri. Üstüste 7 maç oynamak nasıl etkiler bilemem ama yaşlıklıksa konu Lakers da yaşlı takım. Neyse biraz daha laciverte çalan sarı morlu formalarınızla avutun kendinizi.
Gsw'yi 4-0 la bitirip denver'ı bekliyoruz ordan sonra finalde zaten King kaybetmez..