T
Thorsday
Misafir
Gsw direk sarı lacivert . King yüzüğü takacak yine
Bir donem sari kirmizi ve simsekli formalari vardi. GS diye basladiklari icin severdim.
Sonra curry geldi sanki
yahu ilk maçtan sonra gsw sizi şöyle yenecek böyle dövecek diyen sen değil miydin şimdi de gsw ile eslesmek Lakers için şans oldu diyorsun şimdi de kibirli olmuşuz hahahayt
Görünen o ki kibir abidesi özenti sembolü Lakers'ın taraftarları pek bir havaya girmiş Bu sezonun sonunda şampiyonluk filan hayal ediyorsanız çok üzlürsünüz sadece keyif almaya bakın. Kolay yola girdiniz Minnesota'nın şapşallıkları yüzünden ama ne Den-Phx serisinden ne de Doğudan gelecek herhangi bir takımdan fazla şansı yok Lakers'ın. Aslına bakarsanız Golden State'e karşı da olduğunu düşünmüyorum. Warriors ayarlamaları yapacaktır ve Curry'nin formuna ayak uydurabilen birkaç oyuncuyla alırlar bu seriyi. Ancak büyük ihtimal son maça kalır seri. Üstüste 7 maç oynamak nasıl etkiler bilemem ama yaşlıklıksa konu Lakers da yaşlı takım. Neyse biraz daha laciverte çalan sarı morlu formalarınızla avutun kendinizi.
Ayrıca cp3 oynasaydı denver'ın şansı yoktu o seride kısa yoldan direk finale çıkarız 4-1/4-2'yle. Finalde rakip fark etmez...
Yani Miami'de Hero'yu kaybetti ilk maçta takımda topla üretebilen iki oyuncusundan biri, yine kötü mötü Olodipo 'dan medet umacaklardı oda sakatlandı. Giannis döndüğünde seri 2-1 di, ben bir daha bucks maç vermez heralde dedim ama Butler manyağı gitti 56 attı 4.maç. 5.maçta son periyota 16 sayı önde girdiler yine verdiler maçı şimdi bunu şanstan ziyade Bucks' ın kötülüğü ve Butler ile açıklamak daha doğru bence.Miami'nin bu sureci Bursasporun gecen sene yaptiklari ile es deger gibi. Favori olan takimlari elemek. Miami bence morali Bucks'i eleyerek sagladi. Bucks'ta Antetokounmpo'nun ilk 2 mactaki sakatligi aslinda en buyuk sans oldu. Yoksa full kadrolu Milwaukee % 100 elerdi Miami'yi. Bazen hayatta sans olacak basari icin
Simons Looseri yüzünden Butleri kaçırdı sixers yansın kendi hatalarınaMiami şansla değil Jimmy Butler'ın olağanüstü performansıyla ilerliyor. Şu ana kadar play-off'un en iyisi Butler. Kendi Konferans'ının 1 ve 2. sırasında olan senden çok daha iyi kadrosu olan ekiplere karşı şansa kazanamazsın.