Millet ilk maclarini yapiyor nasil alican olm beni =)
P pendikli_aslan Misafir 29 Ocak 2005 #22 Bay Geçtin her hafta bi takim BAY geçer heehhehe sen yeterki oynuyorum takimimşu de bitsin
Murat İnal 0 29 Ocak 2005 #23 San Antonio bossa geleyim =) NBA i de yeniden yuklemek filanda lazim ama nolcak.Tas atip kolumuzmu yorulacak.
San Antonio bossa geleyim =) NBA i de yeniden yuklemek filanda lazim ama nolcak.Tas atip kolumuzmu yorulacak.
P pendikli_aslan Misafir 29 Ocak 2005 #24 sanki yapmadigin şey :B dolu abi o takimla rueheueh ..bak bi turnuvaya :b
Levent Öktener 0 29 Ocak 2005 #25 chicago olursun Murat 1-2 takasla halledersin boşta chicago maksat eğlenmek ztn gel gel sensiz zewkli olmas bu işler
chicago olursun Murat 1-2 takasla halledersin boşta chicago maksat eğlenmek ztn gel gel sensiz zewkli olmas bu işler
A Arman Akboğa 0 19 Haz 2005 #28 Ya Topic:Turnuva şeysi ama Biri benle oynamak istermi?????????????????* :roll:
A Arman Akboğa 0 21 Haz 2005 #30 Tequila' Alıntı: 2005 baydı olum artık bekle 2006 yı yenerim gene seni :muhaha Genişletmek için tıkla ... ya o zaman acemiydik Şimdi geliştirdim de oyunun modası geçti
Tequila' Alıntı: 2005 baydı olum artık bekle 2006 yı yenerim gene seni :muhaha Genişletmek için tıkla ... ya o zaman acemiydik Şimdi geliştirdim de oyunun modası geçti