Spurs'un başarısında da, son üç maçını kaybetmesinde de asıl fark yaratan bench oyuncularıydı. Son üç maçtır hiç denecek kadar az katkı veriyorlar. Spurs'un geri düşmesine üzüldüm, çünkü OKC artık resmen rüzgarı arkasına aldı, tıpkı bizim Beşiktaş serisi gibi oldu.
Gerçi bu baskıyı kaldıracak 2-3 takımdan biridir Spurs, ama OKC gününde olduğunda cidden durdurulamıyor. Daha önce de söylemiştim bence OKC'nin başarılı olmasında en büyük etken Westbrook'un performansı. Sayı ya da asist değil bahsettiğim, oyunun içinde olması. Kendini oyunun içinde hissederse, kendisi çok daha dengeli ve iyi oynuyor, ama en önemlisi takımı oynatıyor, harekete geçiriyor. Skorda Durant, asistte Harden üzerinde bu yükler. O yüzden Westbrook'un iyi performansı bütün takıma yansıyor.
Playofflardan önce Spurs'un şampiyion olmasını istediğimi söylemiştim, ancak biraz zor gibi gözüküyor final. Umarım alırlar kalan 2 maçı. Greg Popovich'den atak bekliyorum
Miami 2 maç verdi, özellikle Rondo insan üstü oynuyor. Garnett de finallerde resmen tecrübesini konuşturuyor. Yine de bu seri Miami lehine sonuçlanır gibi geliyor bana, sanırım Bosh da dönüyor.
Bu arada OKC-Miami finali olursa bence Nba'in özetini görmüş oluruz finalde. Takım oyunundan çok yıldız oyuncuların bireysel performansları öne çıkıyor artık Nba'de. Bence iyi ve güzel bir şey değil, ama finalde starların kapışması da değişik bir heyecan yaratır. Olası final eşleşmelerinden en sıkıcısı kesinlikle OKC-Boston olur. OKC rahat dağıtır bence. Çok düşük bir ihtimal, ama Spurs ve Boston eşleşmesi de OKC-Miami gibi güzel olabilir. Kurtların kapışmasını görmek güzel olur