Los Angeles Lakers
V Veysi Deniz Baskın Misafir 6 Nis 2010 #44 Alperen Kaplan' Alıntı: Kimdir Sacrementolu diğer kişi,gerçekten merak ettim... Genişletmek için tıkla ... O adam benim tek takımım sacramento
Alperen Kaplan' Alıntı: Kimdir Sacrementolu diğer kişi,gerçekten merak ettim... Genişletmek için tıkla ... O adam benim tek takımım sacramento
S Sercan Karabıçak 0 12 Nis 2010 #45 Ya Durant yeter artık her mac'ta 40 sayı atılmaz ki,Senin yaptığını Lebron ile Kobe bile yapamıyor
S Sercan Özbek 0 12 Nis 2010 #47 21 kişi varmış Lakerslı Lakers konusuna Tugay ile benden başka yazan yok.
Tugay Aktepe 0 12 Nis 2010 #49 Sercan Özbek' Alıntı: 21 kişi varmış Lakerslı Lakers konusuna Tugay ile benden başka yazan yok. Genişletmek için tıkla ... Aramasın gözler, O şimdi asker...
Sercan Özbek' Alıntı: 21 kişi varmış Lakerslı Lakers konusuna Tugay ile benden başka yazan yok. Genişletmek için tıkla ... Aramasın gözler, O şimdi asker...
S Sercan Özbek 0 12 Nis 2010 #50 Yunus Gökyıldız' Alıntı: Yazınca daha mı bir Lakers' lı olunuyor ? Genişletmek için tıkla ... Evet .En iyi Lakers'lı seçiliyor.
Yunus Gökyıldız' Alıntı: Yazınca daha mı bir Lakers' lı olunuyor ? Genişletmek için tıkla ... Evet .En iyi Lakers'lı seçiliyor.
S Sercan Karabıçak 0 23 Nis 2010 #53 Ne lebron Ne Kobe adamım Kevin Durant.Ligin en genç sayı kralı ünvanını aldı.
Mehmet Furkan Şenbabaoğlu 0 23 Nis 2010 #54 sadece memphis'e oy çıkmamış,yok mu bi memphis taraftarı?
E Emre Karakaplan 0 24 Nis 2010 #55 Utah ve Denver'ı tutuyorum ama şansa bu iki takım play off'ta eşleştiler.