K
kinglebron
Misafir
Allen Iverson...
sadece okadarmi :hiGS_Forever' Alıntı:Valla Kobe bu sene NBA'de 80 attıysa bize bir 120 rahat görür herhalde
:kop :kop :kopthe51state' Alıntı:BEN WALLACE nin gelmesini isterim...
the51state' Alıntı:BEN WALLACE nin gelmesini isterim...
öyle olsun be. insan beni de alır. hem iyi bi dış oyuncuyumdur yani. herkesi almışsın bari beni de alsaydındenizz' Alıntı:dwight howard ve ben wallace gelsin
dış oyuncu olarak da göker abi ,bn,biglion,saygın abi,önder abi,burak,nowitzki filan oynarız ya
abi dwight howard var ya 4 numarada oynamak isteyen hafif bi havlu getirsin raat sallanabilecekc_fire' Alıntı:takıma forumdan adam alma mevzusu varsa 4 numaraya ben gelirim
emre seni yıldızlara aldımemregs' Alıntı:öyle olsun be. insan beni de alır. hem iyi bi dış oyuncuyumdur yani. herkesi almışsın bari beni de alsaydındenizz' Alıntı:dwight howard ve ben wallace gelsin
dış oyuncu olarak da göker abi ,bn,biglion,saygın abi,önder abi,burak,nowitzki filan oynarız ya
ooooo bak bu daha iyi. eyvallah Deniz kardeşim saolasın yıldız takımda bana da bi yer ayırdığın için. verdiğin göreve layık olmaya çalışacağımdenizz' Alıntı:emre seni yıldızlara aldımemregs' Alıntı:öyle olsun be. insan beni de alır. hem iyi bi dış oyuncuyumdur yani. herkesi almışsın bari beni de alsaydındenizz' Alıntı:dwight howard ve ben wallace gelsin